El Villarreal CF deixa empremta a Puerto Rico

Una fructífera unió amb un futur il·lusionant. Durant la temporada 2019/20, el Villarreal CF ha tingut una reeixida col·laboració amb el Departament de Recreació i Esports de Puerto Rico i l’acadèmia de futbol local Puerto Rico High Performance Soccer Academy, en què junts han treballat per desenvolupar el futbol dels joves de Sant Joan.

El balanç no pot ser més positiu, tot i els inconvenients per la pandèmia de l’COVID-19. Ni tan sols això ha pogut entelar els últims mesos en què la connexió amb els jugadors i les famílies locals ha estat excel·lent i clarament en ascens.

Al llarg d’aquesta temporada s’han realitzat 20 visites a escoles de l’àrea de Sant Joan (50 nens per col·legi), 8 activitats en col·legis de l’àrea de Sant Joan (400 nens per col·legi), 1 campus de tecnificació amb Marcos Senna (100 jugadors), 2 equips de competició han estat creats com són el U17 i el U11 (40 jugadors) i també 40 jugadors han participat dels programes de desenvolupament.

En total, al voltant de 4.300 famílies de Puerto Rico han tingut relació amb el Vila-real CF a través d’aquest projecte.

L’experiència ha deixat una empremta profunda tant en els porto-riquenys com en els membres de club que han participat en ella, que sempre han tractat d’aportar valor a la iniciativa tot i les circumstàncies amb el confinament provocat pel virus.

Per això, des Vila-real Academy es va llançar un programa en línia amb les famílies i els jugadors, per mantenir els entrenaments i els ensenyaments a distància; així com també es van activar formacions per als entrenadors locals de Puerto Rico. Tot aquest tipus de reunions a distància s’han mantingut fins al dia d’avui.

Per saber més sobre aquest projecte, Vila-real TV ha elaborat un vídeo que resumeix a la perfecció totes les experiències viscudes a Puerto Rico aquesta temporada. ¡Inoblidable!

Informació i Foto: Villarreal CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: