El Valencia Basket posa a la venda les entrades per a un diumenge de bàsquet de màxim nivell

Amb les mesures de les autoritats sanitàries competents que actualment permeten un 50% d’aforament en el pavelló, Valencia Basket va donar l’opció als seus abonats de congelar el seu abonament el mes de gener. Amb els abonats que han apostat per esta opció i amb les entrades de grups i compromisos comercials que ha reduït el Club, queda un marge de localitats fins a arribar les 4000 permeses que es posen a la venda per als partits del pròxim diumenge des d’este mateix moment.

El pròxim diumenge 16 no serà un diumenge qualsevol. Tant l’equip masculí com l’equip femení de Valencia Basket afronten duels de màxim nivell la proximitat horària del qual afavorix a més gaudir d’un autèntic espectacle basquetbolístic. A les 12:30h, serà primer el Barça que pose a prova als taronja a la Fonteta. Este duel de Liga Endesa ix a la venda des de 25 euros. Poc després, a les 16:00 hores, arribarà el torn de les xiques que es mesuren a un rival directe com Spar Girona en un duel de molta transcendència per als llocs alts de la taula, que podrà presenciar-se a partir de 10 euros. El Club, a més, durà a terme diverses accions perquè l’ambient estiga a l’altura del que totes dues cites requerixen.

Preus primer equip masculí

Grada

Barça

Fons i Grada Lateral

25 euros

Cistella

35 euros

Preferent

35 euros

Tribuna Corba

35 euros

Tribuna Lateral

60 euros

Tribuna Central

70 euros

Zona VIP

100 euros

Preus primer equip femení

Grada

Spar Girona

Seients no numerats

10 euros

Venda en línia

Les entrades poden adquirir-se de forma exclusivament en línia, a través de la web http://www.valenciabasket.com en el següent enllaç en el termini abans esmentat: https://valenciabasket.koobin.com/ En el procés de compra en línia, l’aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

Partits femenins amb venda normal d’entrades

Ja que en cap moment de la present temporada l’assistència a partits femenins ha superat el nou aforament permés per les autoritats, es continuarà podent adquirir entrades amb normalitat, més enllà de l’abonament global o femení, d’aquells que no ho hagen congelat. En el cas que per a algun partit concret es donara la circumstància que se superara l’aforament permés, el Club ho comunicaria i prendria les mesures oportunes per a assegurar el mencionat aforament.

Seients no numerats en els partits femenins

Es recorda a tots els aficionats que hagen adquirit el seu abonament o entrada, que en el cas de les competicions femenines no hi ha seient assignat, sinó que els llocs es poden ocupar per ordre d’arribada. Les entrades per tant, no són numerades.

Tant en partits masculins com femenins cal recordar que continua estant prohibit menjar i beure en el pavelló, i que la mascareta és obligatòria en tot moment. D’altra banda el Passaport COVID no serà necessari per a accedir, i el Club reforçarà els serveis de neteja i desinfecció.

Servei d’informació a l’aficionat: WHATSAPP TARONJA

Tots els aficionats que no ho hagen fet encara, podran subscriure’s al servei de comunicació del Club: el Whatsapp Taronja. Rebran gratuïtament informació dels pròxims partits, fitxatges i novetats que es produïsquen al Valencia Basket.

Per a donar-se d’alta en el servei, han de memoritzar en l’agenda del seu mòbil el telèfon 615.151.102 i enviar un missatge de Whatsapp indicant que desitgen rebre informació. Poden sol·licitar este servei els abonats i aficionats que ho desitgen.

Informació i Foto: Valencia Basket

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: