El termini per a participar a la Trobada Jove #noemtoqueselwhatsapp 2017 de l’IVAJ finalitza el 7 de novembre

Informació i Foto: http://www.gva.es

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), amb motiu de el Dia internacional de l’eliminació de la violència contra la dona, ha convocat una ampliada edició ampliada de ‘Noemtoqueselwhatsapp2017’ amb la presentació d’experiències amb valor a través de cinc modalitats: fotografia, video, teatre i dansa, rap i altres expressions musicals, còmic, grafit i cartells.

El termini de presentació finalitza el 7 de novembre de 2017. La Trobada “Noemtoqueselwhatsapp2017” es desenvoluparà en el centre de la ciutat de València el pròxim 26 de novembre, integrada en les activitats de la jornada ‘Igual-ment Fest’ de l’Ajuntament de València.

La Trobada Jove reunirà els treballs artístics d’un centenar de joves de 14 a 17 anys de centres educatius o associacions juvenils que presentaran les experiències seleccionades Els equips seleccionats presentaran el seu treball a la resta de participants en la Trobada #Noemtoqueselwhatsapp 2017.

Joves contra la violència de gènere

La iniciativa es oberta a grups de fins a quatre joves de 14 a 17 anys de centres educatius o associacions juvenils, amb una persona responsable

Els equips seleccionats presentaran el seu treball a la resta de participants a la Trobada #Noemtoqueselwhatsapp 2017. Per a la selecció de les obres es tindrà en compte l’adequació a la temàtica, la qualitat artística i les possibilitats de presentació en l’espai de l’activitat.

Les bases estan disponibles en el web de l’IVAJ i seran difoses en centres educatius i associacions. Les experiències amb valor poden ser a través de fotografia, vídeo, rap i altres expressions musicals, teatre, dansa, còmic, grafiti i cartells.

Les fotografies hauran de lliurar-se en format JPG a 255 ppp, 4000 píxels i/o 40 cm del costat més gran. Es recomana un limit de 4 Mb. Es podrà presentar un màxim de 3 obres, independents o que tinguen relació i formen una sèrie, en les quals es permetrà el retoc digital.

Els vídeos seran d’un màxim de de 60 segons i seran pujats a qualsevol plataforma de vídeo. Cada grup participant podrà presentar un màxim de dos.

Quant a teatre i/o dansa i rap i altres expressions musicals en tots dos casos seran una composició pròpia i amb durada màxima de 3 minuts, pujada a qualsevol plataforma de vídeo amb característiques escèniques que es puguen representar en la Trobada.

Finalment, quant a les modalitats de còmic, grafiti i cartells, es podran presentar en format JPG a 255 ppp, 4000 píxels i/o 40 cm del costat més gran. Es recomana un límit de 4 Mb. Es podrà presentar fins a un màxim de 3 tires de còmic o 3 cartells per equip. Respecte als grafitis, cada equip només podrà presentar un esbós que en cas de ser seleccionat haurà de realitzar en la Trobada.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: