El secretari autonòmic per a la UE s’ha reunit amb una delegació de la prefectura japonesa de Mie

El secretari autonòmic per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig, ha rebut una delegació del Govern de la prefectura de Mie, Japó, encapçalada pel director adjunt de la Divisió d’Estratègia Internacional, Norihiko Tani. A la trobada també hi ha assistit el director general d’Esport, Josep Miquel Moya.

La Comunitat Valenciana i la prefectura de Mie han celebrat aquest any el 30è aniversari del seu acord d’agermanament, un conveni que ha afavorit intercanvis entre les dues regions en matèria de comerç, indústria, ciència, tecnologia, cultura, educació, esports i turisme.

En el transcurs de la trobada, el secretari autonòmic per a la Unió Europea i el director adjunt de la Divisió d’Estratègia Internacional han abordat un projecte d’intercanvi de coneixements, jugadors i bones pràctiques entre les Federacions de Pàdel valenciana i japonesa, a fi de millorar-ne la pràctica del pàdel, especialment en l’àmbit infantil, així com la globalització del pàdel com a esport mundial.

Joan Calabuig ha destacat que amb aquesta visita “se segueixen impulsant les bones relacions entre la Comunitat Valenciana i la regió de Mie, i es poden generar oportunitats dʻintercanvi en matèria de lʻesport de pàdel, atès que la Comunitat Valenciana destaca tant en la seva pràctica com en fabricació d’infraestructures i material”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: