El Projecte MARQ + 65 torna a el Museu de forma presencial amb sessions formatives fins al 4 de juny

El Museu Arqueològic d’Alacant ha tornat a acollir a les seves instal·lacions als participants de el Projecte MARQ + 65, una iniciativa desenvolupada amb ‘Aules de la tercera Edat d’Alacant’ (ASAUTE), que contribueix a el creixement cultural i social de la gent gran, així com a l’diàleg intergeneracional.

Es compleixen cinc anys des que la Fundació CV MARQ va apostar per la posada en marxa d’aquest projecte té com a objectiu posar en valor l’experiència de la gent gran potenciant les relacions interpersonals i de convivència en la seva pròpia ciutat.

Aquesta edició de MARQ +65 començar a l’octubre de 2020 en la doble modalitat online i presencial i contempla sessions formatives fins al 4 de juny, amb aforaments restringits en compliment de totes les mesures sanitàries vigents, sobre el contingut del museu des de la Prehistòria fins a la edat Moderna i Contemporània. La proposta inclou visites per les sales permanents, xerrades sobre determinats aspectes de les diferents cultures presents a les nostres terres, tallers, pràctiques, així com visites als diferents jaciments arqueològics de l’MARQ.

Les ponències de l’calendari abasten continguts variats i amens sobre l’arqueologia, la història d’Alacant a través de recorreguts pel seu casc antic i el centre tradicional o el cinema, amb pel·lícules o sèries històriques que permeten conèixer d’una manera més didàctic i entretingut grans fites .

Aquest programa consolida un projecte a llarg termini l’objectiu principal és apropar el Museu a la gent gran fent-los partícips de la vida cultural, perquè sentin el MARQ com un espai més proper, obert i interessant. El MARQ, des 2016, s’ha convertit també per als alumnes i les alumnes de ASAUTE, en un espai de formació on conèixer de forma activa el ric patrimoni històric alacantí.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: