El Programa d’Extensió Universitària de l’UJI ofereix un nou curs sobre «Turisme cultural i territori» en col·laboració amb la Diputació de Castelló

El Programa d’Extensió Universitària del Servei d’Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I i la Diputació de Castellón han llançat un nou curs de formació continuada dedicat al «Turisme Cultural i Territori» que es realitzarà entre octubre i desembre de 2020. La preinscripció ja està oberta i pot fer-se en línia mitjançant aquest enllaç fins al dia 22 de setembre.

 

L’objectiu del curs és formar professionals en l’àmbit del turisme cultural, dotant-los d’eines per conèixer el concepte de turisme cultural, les tendències en aspectes diversos de la cultura com a motivació per a la visita turística, la potencialitat dels productes de turisme cultural per aprofundir en l’experiència turística. Però també les implicacions per a la ciutadania en reconèixer la cultura pròpia i posar-la a l’abast del visitant.

 

El curs està dirigit a les persones interessades en millorar la seua formació i convertir-se en gestors i gestores d’un turisme en auge, el turisme cultural. La formació començarà el dia 15 d’octubre i es realitzarà en modalitat semipresencial, consta de 100 hores d’aprenentatge que oferiran, a l’alumnat que supere el curs, un certificat de formació continuada emès per l’Oficina d’Estudis de l’UJI.

 

Més informació i matrícula 

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: