El PPCV reclamarà la millora de la situació dels Bombers Forestals en el debat de política general

El PPCV reclamarà la millora de la situació dels bombers forestals en el debat de política general de la setmana que ve.

Així ho ha anunciat la diputada d’el Grup Popular a les Corts, Verónica Marcos, després de reunir-se amb representants de l’Comitè de vaga de el Servei de Bombers Forestals per conèixer la seva situació d’abandonament per part de Consell i els motius de la vaga indefinida que han convocat.

Verónica Marcos ha assenyalat que “cal una proposta de consens a les Corts per sol·licitar la seva estabilitat laboral perquè perillen gairebé 300 llocs de treball d’un col·lectiu que s’ha deixat la pell en incendis i grans catàstrofes com la DANA o durant la pandèmia. A més, també sol·licitarem en aquesta proposta més mitjans perquè denuncien la manca de mitjans que fins i tot els posa en perill en situacions d’emergència, falta d’EPIS en condicions, botes trencades, etc … “.

La diputada popular, Verónica Marcos, ha assenyalat que “els bombers forestals se senten enganyats per les falses promeses de Govern de Puig a qui els va prometre ser indefinits i avui veuen perillar el seu lloc de treball”.

A la reunió, Marcos ha explicat que l’empresa pública (SGISE) que va crear el Botànic suposadament per donar resposta a les seves reivindicacions ha resultat ser una altra nyap més de l’Botànic que ha generat més despesa pública i més problemes per als Bombers Forestals.

Finalment, Marcos ha afirmat que “Puig només es recorda d’ells per deixar-se la pell en les grans catàstrofes: incendis, la NA, el COVID, però després s’oblida de proporcionar-estabilitat laboral i mitjans per realitzar-la amb rigor i seguretat. La manca de mitjans és tal que en ocasions es posa en risc la seva integritat física “.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: