El PPCV inclourà en l’actualització de la reforma fiscal 10 noves deduccions de caràcter social i econòmic per afavorir famílies i autònoms

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha anunciat avui la inclusió de 10 noves deduccions de caràcter social i econòmic per afavorir les famílies i els autònoms.

Mazón ha subratllat l’ambició de la reforma fiscal del PPCV, “pensada per alleujar el doble càstig de Puig als valencians: d’una banda l’enorme càrrega fiscal que suporten i de l’altra l’abandonament en les polítiques socials”.

El president del PPCV ha explicat que, dins d’un ampli programa per a autònoms, amb mesures de suport i impuls a l’emprenedoria, també a l’IRPF, “es veurà per primera vegada una deducció per a tots aquells que decideixin emprendre a la Comunitat Valenciana”.

“Aquesta deducció a l’IRPF no serà l’única de la qual es beneficiaran els autònoms, i consisteix en una deducció de fins a 250 euros pel 10% de les inversions realitzades al seu negoci per un autònom menor de 35 anys o més gran de 50 anys”.

“Es tracta de promoure les inversions per a autònoms en les seves activitats i fer-ho amb una mirada àmplia per a les dues franges dʻedat que més dificultat tenen dʻinserció laboral: els menors de 35 anys i els majors de 50 anys”, ha explicat Mazón.

El president del PPCV ha assenyalat que les dues deduccions formen part “d’un ampli paquet de mesures fiscals per a tots els valencians, de manera especial per a les rendes baixes i mitjanes”.

“Volem situar la Comunitat Valenciana a l’avantguarda, aconseguint que tots els ciutadans tinguin un alleujament a les butxaques després d’anys d’infern fiscal de Puig amb la seva política de durs impostos. I aquesta avantguarda arribarà amb un Govern del PPCV”, ha manifestat.

Aquestes mesures se sumen a altres com la quota zero per als nous autònoms i per a aquells que després de tres anys es vulguin tornar a donar d’alta com a autònoms. En tots dos casos la quota zero s’aplicarà durant dos anys

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: