El PPCV exigeix al Consell que destini fons europeus a projectes per impedir la regressió de la costa

La portaveu de Medi Ambient del Grup Popular a les Corts, Elisa Díaz, ha exigit al Consell de Puig “que presenti projectes per sol·licitar fons europeus per tal de protegir el territori de la Comunitat Valenciana de la regressió de les costes”.

Elisa Díaz ha afirmat que “és urgent que s’emprenguin les actuacions necessàries a la costa valenciana per frenar la regressió costanera i així minimitzar els efectes dels temporals sobre determinades platges i municipis”.

“Cal impulsar les accions oportunes per mantenir en perfecte estat d’ús i conservació les nostres platges amb les obres de manteniment, conservació i regeneració que siguin necessàries per fer front a la temporada turística amb la qualitat de les nostres platges impecable”.

La portaveu popular ha assegurat que “cal treballar conjuntament amb els ajuntaments afectats i les associacions de veïns afectats per abordar la situació dels conjunts urbans costaners de tipologia tradicional per poder adoptar les mesures més oportunes per tal de revertir la regressió de la costa i evitar-ne la degradació”.

En aquest sentit, Elisa Díaz ha instat que “es desisteixi de la reforma del Reglament de la Llei de Costes i que es faci una nova proposta en què es compti amb les aportacions dels veïns i dels ajuntaments valencians”.

Finalment, la diputada ha lamentat que “la manca d’interès tant per part del Consell de Puig com del Govern de Sánchez està arribant a la temporada estival i molts dels nostres municipis les platges dels quals han patit els efectes dels últims temporals i que segueixen sense estar preparades per fer front a la temporada turística”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: