El PPCS reivindica una Diputació sensible amb els pescadors que exigeixi a Puig la suspensió de taxes que promou el PP

El Partit Popular de Castelló ha reivindicat una Diputació sensible amb els pescadors que exigeixi a Ximo Puig la suspensió de les taxes que promou el PP a través del seu president regional, Carlos Mazón. La iniciativa defensada pel líder autonòmic i que va pactar divendres passat 13 en la visita a la Confraria de Pescadors Sant Pere de Castelló, reivindica la suspensió de les taxes i llicències portuàries que han de pagar de les butxaques els pescadors per poder exercir la seva feina.

“És el moment d’ajudar, no castigar”, afirma el diputat provincial del PPCS, Andrés Martínez. I per això, “a més de col·locar-se darrere de la pancarta, calen les polítiques valentes que garanteixin que s’implementen mesures que ajudin a qui ho necessita”.

La pesca és, tal com relata Martínez, un dels forts d’aquesta província. “Castigar-la amb retallades dels seus dies de feina, imposar pujades dels carburants que llasten la seva competitivitat, incrementar els costos de l’electricitat i mantenir les taxes i les llicències portuàries que s’han d’abonar els aboca a una situació insostenible”.

I des del PPCS, “tal com ha proposat el nostre president regional de la mà dels pescadors, creiem que no només és possible, és la nostra obligació, promoure la suspensió d’impostos a què està subjecte el sector”. I aquesta defensa, ha de venir “avalada per la Diputació, on el passat any ja vam proposar accions per protegir les més de 500 famílies que viuen directament d´aquesta activitat i que avui segueixen abandonades”. “Són necessàries polítiques reals dels que es fan fotos darrere de la pancarta. Perquè altrament el problema no només persisteix, sinó asfíxia”, tal com ha declarat el diputat provincial del PPCS.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: