El PPCV denuncia que Transparència destina 450.000 euros als ajuntaments i entitats afins perquè gastin en memòria històrica

El portaveu de Transparència de el Grup Popular en Les Corts, Fernando Pastor, ha denunciat que la consellera de Transparència, Rosa Pérez, destinarà 450.000 euros als ajuntaments perquè gastin en qüestions relatives a la memòria històrica, la Guerra Civil i la dictadura segons ha publicat el DOGV de divendres passat. Per a Pastor, “en uns moments en què les prioritats i l’atenció han de centrar-se en les necessitats sorgides de l’Covid19 i els problemes que pateixen les famílies valencianes no sembla el més oportú emprendre iniciatives d’aquest tipus”.

Pastor ha assenyalat que “mentre les víctimes de l’Covid19 són silenciades i ignorades pel Consell, la consellera Rosa Pérez malgasta mig milió d’euros en qüestions que a hores d’ara haurien d’estar en un segon pla com són la Guerra Civil o la dictadura”.

El DOGV de el 9 de juliol publica la convocatòria perquè puguin accedir als ajuts ajuntaments i associacions. Per al diputat popular “crida poderosament l’atenció que només puguin presentar entitats que tinguin entre els seus fins la memòria democràtica valenciana. És a dir, el de la pública concurrència sona a acudit. Estan teledirigiendo els diners públics per donar-ho als seus amics “.

En aquest sentit, Fernando Pastor ha volgut remarcar que “amb totes les necessitats i mancances derivades de l’Covid19 no té cap sentit que en el que queda d’any ens entossudim a gastar mig milió d’euros en la posada en valor dels llocs de la Memòria i retirada dels vestigis relatius a la Guerra Civil ia la Dictadura. Seria més oportú atendre amb aquests diners moltes estretors i prioritats de les famílies valencianes, ens ho agrairien “.

Finalment, el diputat popular ha indicat que “crida molt l’atenció que la consellera Rosa Pérez estigui tan motivada i dedicada a aquests fets que van ocórrer fa més de vuitanta anys, però no tingui un minut per dedicar-lo a les víctimes de l’Covid19, que el única cosa que han rebut per part de el Consell és veto i silenci “.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: