El PPCS trasllada al nou conseller de Sanitat les necessitats de l’Hospital Provincial per superar “el col·lapse actual”

El Partit Popular de la província de Castelló ha traslladat aquest dimecres al nou conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, un document amb una sèrie de mesures per atendre i resoldre les necessitats de l’Hospital Provincial de Castelló i superar el col·lapse actual. La diputada provincial del PPCS María Ángeles Pallarés ha lliurat la bateria de mesures al conseller de Sanitat en la primera visita a la província de Castelló per assistir al Consell de Govern de l’Hospital Provincial de Castelló. En el document, que consta de 14 punts, es posa un èmfasi especial en la necessitat d’una “sanitat de qualitat per als castellonencs”, destaca Pallarés. “La plantilla necessita estabilitat i recursos per mantenir els excel·lents professionals i prestar el servei que els ciutadans mereixen”, ha recordat la diputada provincial del PPCS.

El lliurament del document amb la bateria de mesures per les quals advoca el PP per apostar per una sanitat de qualitat es produeix la mateixa setmana en què els sindicats del centre hospitalari han alertat a través dels mitjans de comunicació que l’Hospital Provincial de Castelló ha suspès les proves per a la detecció de càncer de còlon per manca de personal així com que s’ha aprovat el trasllat de pacients oncològics a València pel mateix motiu de dèficit de professionals.

“L’Hospital Provincial de Castelló ha de continuar sent un centre de referència i, per això, cal reforçar i potenciar aquest centre amb inversions i, sobretot, amb plantilla per evitar situacions de col·lapse com les que s’estan vivint, com l’aprovació de derivar pacients oncològics a València sense plans de trasllat per manca de personal format i sense poder reactivar-se els tests de càncer de còlon”, planteja Pallarés.

La diputada provincial del PPCS també ha recordat al conseller que “gairebé 2.000 pacients continuen en llista d´espera quirúrgica a l´Hospital Provincial de Castelló amb una demora mitjana de 108 dies”, així com “la saturació i el col·lapse de l´àrea de salut mental” , que té pendent una sol·licitud d’ampliació de plantilla un 24%”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: