El PPCS reorganitza el treball a la Diputació i designa a Salvador Aguilella com a portaveu del grup

El Partido Popular de la provincia de Castellón reorganitza el trabajo de su equipo en la Diputación de Castellón, de manera que Salvador Aguilella pasará a ser el portavoz del Grupo Popular, una función para la que seguirá contando con María Ángeles Pallarés como portavoz adjunta. La decisió de la direcció provincial del PPCS ha estat ratificada per unanimitat i ha estat comunicada formalment a la institució.

La presidenta provincial Marta Barrachina ha explicat que, “amb aquesta decisió, vam fer un pas més en el fortalecimiento de la estrategia política interna del PPCS, ja que el secretari general passa a tenir un paper actiu en una institució que considerem fonamental dins del projecte que. el Partido Popular está construyendo al servicio de los castellonenses en los 135 municipios”. Asimisme, la decisió permetrà al diputat Vicent Sales “reforzar el seu treball a la ciutat de Castelló, on hi ha nombre dos en el Grup Municipal Popular, i on Begoña Carrasco està fent el projecte que ha de permetre recuperar l’alcaldía i reorientar el treball de la màxima. institució de la capital al servei dels castellonenses”.

L’objectiu final del Partit Popular és “poner les dos majores instituciones de esta provincia, la Diputación y el Ayuntamiento de Castellón, a toda la máquina para que sean el motor de la recuperación que demandan y merecen los ciudadanos, frente a los gobiernos de la izquierda. , que son una càrrega i no aportan solucions”.

Marta Barrachina agraeix “el impecable i magnífic treball que ha realitzat fins a la data del diputat Vicent Sales com a portavoz a la Diputació de Castelló, una experiència que va a seguir aportant, com a peça fonamental que és, per seguir fent el projecte del PP en Castelló, i que cada vegada compta amb més suports entre els castellonenses”. La presidenta provincial també ha anunciat que Vicent Sales passarà a formar part del comitè de direcció del PPCS.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: