El PPCS reivindica l’excel·lència de ramaders i pagesos de Castelló

El Partit Popular de Castelló ha sortit en defensa dels ramaders i agricultors de Castelló “l’esforç dels quals és sinònim de l’excel·lència dels productes de la nostra província”. David Vicente, diputat provincial del PPCS, ha reivindicat “l’afany, la convicció i el sacrifici dels que treballen la terra i estan al capdavant de les ramaderies de la nostra província” davant d’un Govern d’Espanya que capitanejat pel PSOE, “es dedica a atacar la feina”.

Les declaracions del ministre de Consum Alberto Garzón atacant els empleats del camp i els ramaders “constata una vegada més que Pedro Sánchez anteposa el poder i la seva presidència abans que la defensa d’Espanya”. Perquè, tal com ha declarat Vicente, “la decisió del president del Govern hauria d’haver estat la del cessament immediat del responsable de la cartera de Consum”.

Des del PPCS assenyalen que a Castelló el maltractament del PSOE cap al camp i la ramaderia en té clars exemples. El més lesiu el que l’esquerra alimenta des del 2020 sense solucions eficaces per a la plaga del cotonet que ataca la citricultura. En matèria de ramaderia, “el càstig s’ha traduït en subvencions limitades i qüestionades pel soci de Ximo Puig, Compromís, a qui, com Pedro Sánchez, el PSOE deu la presidència”.

I així, assenyala Vicente, “el PSOE permet que s’ataci activitats bàsiques per al nostre territori, que només gràcies a herois que es deixen la pell en els seus negocis aconsegueixen tirar endavant”. Perquè “és evident que el PSOE anteposa els seus interessos polítics a la defensa dels productors dʻaquesta província que és un orgull per al territori i una font de riquesa i prosperitat per a Castelló”, ha declarat Vicente.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: