El PPCS reclama un fons estatal i 5 milions a Diputació

El Partit Popular de Castelló ha tornat a sortir avui al carrer per canalitzar les queixes i les protestes de milers de ciutadans per l’increment dramàtic de les tarifes de la llum. La tarifa arriba avui als 370 euros/MWh a les 21.00 hores, fet que suposa a la pràctica aplicar un preu més de 8 vegades superior al que els consumidors abonaven fa exactament un any.

Per això, des del PP sol·licitem un fons als Pressupostos Generals de l’Estat que pal·liï aquesta situació i, en paral·lel, “hem reclamat un fons de 5 milions d’euros a la Diputació per combatre la pobresa energètica”. Un càstig que tenalla “tant les famílies de la província com les empreses i autònoms, que perden competitivitat”, tal com ha assenyalat el secretari general del PPCS, Salvador Aguilella.

En efecte, encendre la llum, posar una rentadora, planxar o connectar el forn han esdevingut tasques de risc pels costos que poden derivar a final de mes. “Labors domèstiques rutinàries que el PSOE ha convertit en tot un luxe quan es tracta de serveis bàsics i necessaris per a qualsevol família”. I és que “avui el PSOE està convertint la província en un territori empobrit, amb famílies cada dia més vulnerables i amb un teixit empresarial que perd competitivitat i amb això camina cap a acomiadaments, ERTE i tancaments temporals de plantes”.

I davant d’aquesta amenaça, “que és absolutament real i que ja castiga 38.559 famílies que estan a l’atur, segons dades de novembre, és urgent habilitar un pla de xoc que oxigeni les economies domèstiques de les famílies i injecti liquiditat a les empreses a mitjançant bonificacions fiscals i incentius que fomentin la inversió i el desenvolupament”.

En aquest sentit, ha reclamat Aguilella, “continuarem defensant els veïns de Castelló i les empreses de la nostra província que garanteixen la nòmina a milers de famílies. Posant l’altaveu i el focus a qui silencia l’esquerra. Perquè mentre el PSOE es desentén d’aquest atac injust i irresponsable cap a la província, el nostre és un pacte ferm i sòlid amb Castelló en defensa de l’única cosa que importa: els nostres veïns”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: