El PPCS reclama que s’inclogui a el comerç a les ajudes de la Diputació de Castelló

El Partit Popular de Castelló ha reclamat que s’incorpori a el comerç dins dels ajuts que la Diputació de Castelló ha d’impulsar per a autònoms i pimes (i que es va incorporar en el pressupost a petició de l’PP). Per a això, el PP ha presentat una moció de cara a el proper debat de dimarts que ve.

El portaveu de l’PP a la Diputació, Vicent Sales, ha lamentat avui que “hem presentat una iniciativa perquè la Diputació inclogui el comerç dins de les ajudes directes que s’han de rebre per part de les administracions per a pimes i autònoms i demanem a PSOE i Compromís que donin suport a aquest sector que està molt afectat per les restriccions “.

Per Sales “a la caiguda de l’consum vinculada a la pròpia pandèmia i a l’increment de l’atur, cal afegir les dificultats que té el sector per adaptar-se als horaris, a la pèrdua de clientela o a la despesa per adaptar els seus espais a les noves normes higiènic sanitàries “. Per aquest motiu, “al costat de el sector de la restauració, l’oci nocturn o les empreses esportives, són molts els sectors damnificats per aquesta crisi ja que no poden realitzar la seva activitat”.

“Demanem el suport de socialistes i nacionalistes a el comerç tradicional de la nostra província, que és un veritable motor econòmic quan, a més, segons l’OCDE, som el país que menys ajudes està aportant a pimes i autònoms”.

Sales ha advertit a més que “no es pot reduir l’horari als comerços i no donar-los ajudes o, ni tan sols, reduir els impostos”, ha manifestat.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: