El PPCS reclama protecció per a les farmàcies rurals de Castelló

El PPCS ha fet una crida al PSOE perquè, a la seva croada contra la sanitat pública, garanteixi a l’interior les 28 farmàcies VEC (Viabilitat Econòmica Comprometida) que actualment posseeix la província. Ho ha reclamat la diputada provincial del PPCS, Nieves Martínez, “per assistir a un món rural absolutament vulnerable per les retallades que el PSOE ha imposat a la cobertura sanitària a dins”.

La pandèmia, tal com explica la diputada provincial, “ha estat l’argument esgrimit per retallar serveis sanitaris quan hauria d’haver estat motiu per ampliar-los”. En el cas de les farmàcies VEC, “s’han de blindar perquè formen part de la cadena sanitària i en molts pobles que el PSOE els priva de l’assistència mèdica són recursos bàsics i garantia de salut i tranquil·litat per als seus veïns”.

Per això, “perquè el món rural deixarà de buidar-se quan hi hagi polítiques reals que apostin per invertir-hi amb serveis adequades a les seves necessitats”, des del PPCS, “reivindiquem la tasca fonamental de les oficines de farmàcia”. “Cal assistir-les amb els deguts fons per part de la Conselleria de Sanitat i cal atendre les seves demandes ja que realitzen un elevat nombre de guàrdies que garanteix assistència a un món rural que pateix l´aïllament i la despoblació”.

Des del PPCS, “reivindiquem a més els esforços per garantir que els recursos tècnics i materials arriben fins a aquestes oficines. Com que la digitalització és també una assignatura pendent a l’interior i tot l’afany serà poc si amb això aconseguim que l’assistència als ciutadans millori i es garanteixi la prestació que mereixen els que han decidit gaudir del privilegi de l’interior”, ha conclòs la diputada provincial del PPCS.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: