El PPCS presenta una iniciativa en defensa de la cobertura sanitària

El Grup Parlamentari del Partit Popular a la Diputació de Castelló ha presentat una iniciativa en defensa de la cobertura sanitària que el PSOE ha desmantellat a la província generant “un problema vital per a milers de ciutadans”. “Creiem que la pandèmia no hauria d’haver servit mai d’excusa per reduir els recursos sanitaris, sinó per incrementar-los. I especialment als pobles més petits, amb menys recursos, perquè el metge és una peça clau en la seva supervivència”.

Nieves Martínez, diputada provincial del PPCS a la Diputació, ha presentat avui una moció que s’eleva a Diputació “amb l’objectiu que l’Ajuntament d’Ajuntaments defensi els recursos que són sinònim de vida davant de les polítiques que els desmantellen i condueixen desenes de pobles a la seva desaparició”. “S’han de reobrir els centres d’atenció primària tancats fa prop de dos anys. Cal garantir les plantilles de metges a ambulatoris i consultoris, i cal garantir els contractes per Covid perquè la pandèmia encara no ha acabat”.

I cal fer-ho, “de forma especial, al nostre interior, perquè el cas de Pavías, Higueras, Xodos, Benafigos o Zucaina, on els recursos mèdics han patit unes retallades absolutament lesives per a la població, s’han d’aturar immediatament amb una Diputació valenta que defensi els interessos de l’interior de la província davant del Consell”. “Si no ho fem, no només estarem exercint un flac favor a desenes de pobles de la nostra província, estarem condemnant aquestes localitats a la seva desaparició”.

Perquè tal com ha significat Nieves Martínez, “el metge és per a un poble sinònim de vida. És garantia de servei, atenció i futur. I si aquest recurs es retalla, també es retallen les oportunitats i la vida de moltes famílies que sense una cobertura adequada i òptima es veuen obligades a fer les maletes i abandonar el poble”. “I no volem un Castelló buidat perquè el PSOE s’hagi obstinat a atacar els que garanteixen la vida. Al contrari, cal blindar-los, perquè l’interior té el mateix dret que la resta de la província a gaudir de prestacions bàsiques, les que els ciutadans paguen amb els impostos i el PSOE, lamentablement, els retalla”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: