El PPCS presenta una bateria de propostes sanitàries

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, posa el focus en la millora de la qualitat assistencial al conjunt de la província de Castelló i recorda que el PP presentarà al ple de la Diputació que se celebrarà demà dimarts una bateria de propostes sanitàries per revertir el col·lapse actual que pateixen els ciutadans davant de la falta de planificació del Govern socialista de Puig.

La presidenta provincial del PP de Castelló afirma que l’augment dels reforços és una prioritat per recuperar la qualitat a l’assistència sanitària a les comarques castellonenques i centra les demandes en la necessitat que les ambulàncies SAMU prestin servei amb metge les 24 hores segons dicta la normativa, s’obrin més consultoris mèdics i es reforcin els serveis sanitaris a l’interior així com que s’executin les helisuperfícies pendents per reduir el temps de resposta davant de qualsevol emergència. “Les ambulàncies SAMU han de tenir metge segons la normativa, necessitem més consultoris i reforços a l’interior així com que es materialitzin les helisuperfícies pendents”, subratlla Marta Barrachina.

La presidenta provincial del PP de Castelló incideix “en la necessitat urgent que es contractin metges i personal sanitari que permetin obrir més consultoris a la província de Castelló ja que a la plena campanya d’estiu només s’han obert set dels 17 consultoris que demanava el PP, i els que estan oberts només atenen mitja jornada”. “Cal que es treballi de manera urgent des de la Conselleria de Sanitat perquè els castellonencs tinguin la cobertura assistencial que mereixen”, recalca.

El PP de Castelló també exigeix ​​al Govern socialista de la Diputació que executi les set helisuperfícies que hi ha pendents a la província de Castelló per garantir una resposta sanitària eficaç a totes les comarques castellonenques. La presidenta provincial del PP de Castelló insta el PSOE a realitzar les helisuperfícies sol·licitades pels municipis “amb la mateixa celeritat que la de Sueras”, localitat de la qual és alcalde el president socialista de la Diputació.

“De les xarxes de 25 bases previstes a l’inici de la legislatura, la realitat és que avui, gairebé tres anys després que arribés el PSOE al Govern de la Diputació, només se n’ha promogut una, a Sueras”, explica Marta Barrachina. “No podem permetre que segueixin pendents helisuperfícies en diferents punts de la província on cal millorar la resposta a les emergències per consolidar al màxim la seguretat sanitària a les vuit comarques de la província de Castelló”, conclou Marta Barrachina.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: