El PPCS potenciarà el turisme des de la Diputació de Castelló com a font d’ocupació i creixement econòmic i eliminarà traves com la taxa turística

El Partit Popular de la província de Castelló potenciarà el turisme des de la Diputació com a font docupació i creixement econòmic i eliminarà traves com la taxa turística. Així ho han explicat la portaveu adjunta del PP a la Diputació, María Ángeles Pallarés, i el diputat provincial David Vicente, que han participat aquest dimecres a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) per defensar una activitat que “és un pilar fonamental per al desenvolupament i l’economia de la província de Castelló, tant a la costa com a l’interior”.

El Partit Popular de Castelló proposa una aposta ferma pel turisme i, per això, es compromet a activar un ambiciós programa de desestacionalització turística des de la Diputació Provincial de Castelló. A més, el PPCS aposta per abaixar impostos i per crear ambicioses campanyes de promoció i desenvolupament turístic des de la Diputació. “L’objectiu és que la província de Castelló avanci i torni a recuperar posicions per situar-se on li correspon al mapa turístic”, explica la portaveu adjunta del PP a la Diputació, María Ángeles Pallarés.

“La nostra província necessita un sector turístic fort i competitiu que generi riquesa i llocs de treball, no més impostos per enfonsar-ho, per això cap municipi governat pel Partit Popular no imposarà la taxa turística. Des de la Diputació, el PP invertirà en la desestacionalització d’aquesta activitat crucial”, subratlla Pallarés.

Turisme contra la despoblació

A més, des del PP incideixen en la necessitat d’apostar amb fermesa pel turisme com a eina per lluitar contra la despoblació, sense oblidar les necessitats dels grans pols d’atracció de visitants del litoral de la província. “No podem desaprofitar l’enorme potencial turístic de la nostra província i els rics recursos naturals, culturals i gastronòmics dels nostres pobles, no només per les moltes famílies que ja depenen del turisme rural, sinó també per les possibilitats enormes que obre la promoció d’aquest sector en la lluita contra la despoblació”, recorda la portaveu adjunta del PP a la Diputació.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: