El PPCS portarà la campanya #SánchezApagaYVete als carrers de la província de Castelló per denunciar la inacció de Govern en el cop de tarifa de la llum

El Partit Popular de la província de Castelló (PPCS) portarà la campanya # SánchezApagaYVete als carrers dels principals municipis del nostre territori per denunciar la inacció de Govern de Pedro Sánchez davant el cop de tarifa de la llum, que avui mateix torna a batre un nou rècord i se situa a 154,16 € / Mwh.

“El PSOE ha abandonat a les famílies, a les pimes, als autònoms, als sectors productius … El rebut de la llum porta setmanes d’escalada, encadenant xifres històriques i el Govern de Pedro Sánchez, el qual presumeix de ser el més social i treballar per les persones, les ha abandonat a la seva sort “, ha declarat el secretari general de l’PPCS, Salvador Aguilella. “Una escalada que no només afecta a la llum, sinó que lògicament està afectant el transport, a el preu dels productes manufacturats, a la cistella de la compra … la situació és insostenible. Per això el Partit Popular es posarà de nou a la banda dels castellonencs, per explicar-los que sí que hi ha solucions i que el nostre partit ha mesures eficaces que farien baixar el preu de l’rebut de l’electricitat de manera immediata fins a en un 20% “, ha subratllat.

El Partit Popular de Castelló es va a sumar a la campanya promoguda pel PP a nivell nacional, i en els pròxims dies traurà taules informatives en els principals municipis, per tal d’estar “a la banda dels que ara mateix pitjor ho estan passant , uns ciutadans que en lloc de ser rescatats estan sent exhaurits per un Govern que no està en la solució dels problemes, sinó en mantenir butaques i pensant en les seves sigles “, ha denunciat.

El secretari general de l’PPCS remarca que els consumidors paguen avui “un 240% més que fa un any. Una perruqueria que l’any passat pagava una mitjana de 900 euros en la seva factura paga ara 1.709 euros. Gairebé el doble, el mateix que un restaurant que ha vist incrementat el seu factura dels 900 euros del 2020 als 1.900 euros en l’últim rebut. O el d’una peixateria que ha passat de 700 a 1.000 euros “.

“Davant la inacció de l’PSOE i de Govern de Pedro Sánchez, les solucions de PP. El nostre partit ha presentat un pla de xoc que permetria baixar la factura en un 20% en un període molt curt de temps si el Govern volgués escoltar-nos, rebaixant el pagament anual per als consumidors en un muntant global d’uns 9.000 milions d’euros “, ha explicat Salvador Aguilella.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: