El PPCS lamenta que les ajudes al sector de l’oci nocturn s’aprovin a mitjan juliol i no prevegin l’aposta per la innovació

El Partit Popular de la província de Castelló lamenta que els ajuts de la Diputació Provincial de Castelló als establiments d’oci nocturn s’hagin aprovat al Patronat Provincial de Turisme a meitat de juliol i no prevegin l’aposta per la innovació. El diputat provincial del PP Andrés Martínez critica la tardança en l’aprovació de les ajudes per “l’escàs marge de maniobra que tenen les empreses del sector amb la campanya d’estiu ja planificada”.

A més, una altra de les crítiques que llança el diputat provincial del PP Andrés Martínez és que “les ajudes al sector de l’oci nocturn també haurien d’incloure aquelles actuacions escomeses en millores realitzades pels establiments en innovació o renovació de les instal·lacions”.

“Els establiments d’oci nocturn han estat un dels sectors econòmics més perjudicats per la pandèmia sanitària, i ara també estan immersos en una profunda crisi de preus, la mateixa que pateixen famílies i empreses en general, per la qual cosa cal que les ajudes haurien arribat abans i que haguessin inclòs també actuacions imprescindibles com la millora dels establiments”, explica Andrés Martínez.

“Des del PPCS creiem que el pla s’hagués hagut d’activar molt abans”, recalca Martínez. El diputat provincial del PP recorda que l’exercici passat, de la línia d’ajudes a l’oci nocturn que va activar la Diputació per valor de mig milió d’euros només es van transferir 117.000 euros al sector. “Esperem que en aquesta ocasió les bases siguin més àgils i els establiments en lloc de trobar dificultats puguin acollir-se amb facilitat a les ajudes”, confia Andrés Martínez.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: