El PPCS insisteix en la necessitat que la Diputació avanci en la millora del subministrament hídric a totes les poblacions de la província

El Partit Popular de la província de Castelló insisteix en la necessitat que la Diputació avanci en la millora del subministrament hídric a totes les poblacions de la província. La diputada provincial i alcaldessa de Canet lo Roig, María Ángeles Pallarés, va alçar la veu a la cimera d’alcaldes que s’ha celebrat a la Diputació per instar el PSOE a posar fi a les imatges de cubes portant aigua d’emergència a municipis d’interior.

“La Diputació ha d´actuar d´una vegada per totes perquè l´abastament d´aigua és fonamental per a la província i ha d´avançar també en l´eficiència hídrica”, recalca Pallarés.

La portaveu adjunta del PP a la Diputació recorda que l’equip de Govern de PSOE i Compromís han decidit bloquejar més de 2,2 milions d’euros d’inversions previstes a la província per a la promoció de l’eficiència hídrica i la conservació i la modernització de la xarxa viària. “Precisament es tracta de dues competències de la Diputació en què l’equip de Govern hauria de centrar tots els seus esforços: aigua i carreteres”, subratlla Pallarés.

La diputada provincial explica que el PSOE deixarà d’invertir a la província de Castelló en aquest exercici projectes per valor d’1,5 milions d’euros, en el cas del pla hídric, i que superen els 752.000 euros, quant al pla de carreteres es refereix.

“Es tracta d’una altra garrotada per a la província que es tradueix en retallada quan el que s’hauria de garantir és la inversió i materialització dels compromisos anunciats”, assenyala Pallarés. “Una vegada més, la nostra província, els nostres pobles, i especialment el nostre interior, tornen a ser els grans damnificats de les retallades socialistes”.

Pallarés adverteix que per a promoció hídrica es deixen d’invertir dues partides de 750.000 euros a què cal sumar 173.655,69 euros en matèria de sanejament i depuració per a poblacions menors de 5.000 habitants. “Avui hi ha localitats de l’interior que continuen esperant amb urgència que inverteixi la Diputació a habilitar estacions de bombament que resolguin els problemes”, recorda la diputada provincial del PP.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: