El PPCS garanteix diàleg i coordinació per protegir els 20.000 llocs de treball directes del turisme

El Partit Popular de la província de Castelló ha reivindicat el diàleg, la coordinació i la col·laboració entre institucions i empreses per garantir a la província els 20.000 llocs de treball directes que el turisme crea en temporada alta. En ple agost, “i amb un estiu que està permetent alleujar les pèrdues que el sector ha patit com a conseqüència de la pandèmia, cal garantir a les famílies que aquesta ocupació, lligada al turisme, té molt de futur”.

I en té, assenyala Andrés Martínez, diputat provincial del PPCS, “amb les polítiques assenyades del Partit Popular que asseguren que davant de qui avui imposa, hi ha una alternativa que s’anomena diàleg i col·laboració”. “La que permet i assegura les oportunitats als castellonencs en lloc de conduir cap al precipici a milers de llocs de treball lligats a aquest sector”.

La fugida d’empreses del pla de vacances de l’Imserso “no volem que es repliqui a la nostra província”. I per això, explica Andrés Martínez, des de l’any passat, en reiterades reunions amb els representants d’Ashotur i Altur-Hosbec, hem trobat punts de consens per garantir els llocs de treball que aquest sector crea a la província”.

Avui, el programa Castelló Sènior, “ha modificat el plec de condicions gràcies a les propostes útils del PP que des del passat any així ho adverteix. El turisme és un pilar fonamental de la nostra economia que no es pot dinamitzar. Al contrari, l’objectiu és reforçar-lo perquè cada euro invertit, revertirà a la província en forma d’ocupació i riquesa”.

De fet, tal com ha explicat Martínez, a Castelló són més de 20.000 les feines que de forma directa crea el turisme en plena temporada alta. “A ells s’hi suma l’activitat que cent milers d’autònoms sostenen amb negocis que indirectament també es nodreixen del turisme”.

En definitiva, “una font de riquesa que no podem deixar que s’assequi amb polítiques allunyades de la realitat”. I al PP, “estem preparats per ser el canvi que garanteixi a les famílies la seva feina, amb la responsabilitat d’un govern seriós i l’estabilitat i l’experiència en la gestió. Cada cop són més els ciutadans que demanen un canvi”, ha conclòs el diputat provincial del PPCS.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: