El PPCS garanteix amb Feijóo l’arribada dels més de 125 milions anuals

El secretari general del PPCS a Castelló, Salvador Aguilella, ha reivindicat la política útil que Alberto Núñez Feijóo defensa i que garanteix a Castelló els més de 125 milions d’euros que Pedro Sánchez nega a la Comunitat Valenciana. “El model de finançament que el PSOE ens va imposar amb José Luis Rodríguez Zapatero segueix avui negant al conjunt de la Comunitat Valenciana ia la nostra província les transferències econòmiques que lʻEstat ens ha de transferir per justícia”.

I aquest càstig es tradueix en “menys inversió en sanitat, menys fons per a educació o menys infraestructures i carreteres. Perdem 215 euros a l’any per ciutadà si ens comparem amb la mitjana espanyola i 713 si la comparació es fa amb comunitats com Cantàbria. En definitiva , una retallada en el benestar, qualitat de vida i recursos que asseguren que aquesta província avança”, ha manifestat el secretari general del PPCS.

El 20 de novembre del 2021 vam sortir al carrer per exigir aquest canvi de model. I una vegada més es torna a demostrar que el PSOE no és de fiar. Hi ha hagut molts anuncis però cap fet. Un any i mig després d’aquesta manifestació a Castelló i després de l’acord a Diputació, el 23 de novembre del 2021, d’una declaració institucional en defensa del canvi de model de finançament, res no s’ha fet”.

Aquesta realitat “canviarà amb el PP”. “Som el canvi que garanteix polítiques útils i resol els problemes dels ciutadans, garanteix els recursos que mereix la nostra província i treballa per desenvolupar inversions que assegurin a la població el benestar i la qualitat de vida que mereixen”.

Per a Salvador Aguilella, aquest compromís d’Alberto Núñez Feijóo per “solucionar la discriminació que pateix en el finançament econòmic la nostra província i la nostra Comunitat Valenciana és la garantia de desenvolupament per al nostre territori”.

“Al PP estem decidits a activar el motor de l’ocupació, a executar les carreteres que com l’A7 avui estan bloquejades pel Govern de Pedro Sánchez, construir col·legis i posar fi a les aules prefabricades, reduir les llistes d’espera i garantir serveis sanitaris òptims i apostar per l’interior com a recurs de desenvolupament per al conjunt de la província”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: