El PPCS exigeix la inversió en tota la costa que freni la regressió de les platges de la província de Castelló

L’abandó del litoral castellonenc a les mans del Govern del PSOE ha provocat que els veïns de diversos municipis de la costa s’alcin en defensa del futur que mereixen les seves platges, els espais naturals i el patrimoni que atresoren. Una demanda veïnal que ha arribat fins a la Subdelegació del Govern, a través dels veïns de Torre la Sal, on en comptes de protegir la costa volen derrocar el poblat mariner, però que no és aliena a l’acció que altres municipis reivindiquen des de fa anys: Moncofa, Nules o Almenara.

“Són necessàries i urgents inversions en accions concretes en tots els municipis costaners que eviti la regressió de les platges i blindi el nostre patrimoni marítim i amb ell els béns singulars que en moltes poblacions atresoren”. La reclamació la formula el secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, qui ha reivindicat “la veu dels veïns com la millor mostra de l’equivocada que està la política del Govern de Pedro Sánchez, i més en aquests moments en els quals serà imperdonable que perdin els fons Next Generation europeus per a realitzar totes les inversions necessàries”.

La regressió a les platges de Moncofa ja ha fet desaparèixer desenes de metres del litoral. El portaveu del PPCS, “la costa de Castelló necessita inversions en forma de protecció que posi fre a la regressió, fins a 32 actuacions concretes estaven preparades per a executar-se quan van arribar al govern ja porten paralitzades tres anys, just des del dia que Sánchez es va instal·lar en la Moncloa. La política actual de costes es redueix a improvisar després de cada temporal que cada vegada produeixen més danys per la falta d’espigons en les costes de la província”.

Perquè, tal com assenyala Aguilella, “no té cap sentit que el PSOE pretengui malgastar els diners de tots els espanyols a derrocar habitatges únics i singulars com són les de Torre la Sal, Moncofa, Nules o Almenara i, no obstant això, es negui a invertir un sol euro en la regeneració que des de fa anys reclama la nostra costa. Les platges de Castelló, i la de Moncofa és una d’elles, són un patrimoni compartit, una joia única i un tresor turístic que ens enorgulleix a tots i genera milers d’oportunitats. Per això cal protegir-les i el Partit Popular continuarà treballant i reclamant que s’executin les inversions necessàries per a aconseguir-lo”, ha conclòs el dirigent del PPCS.

 

Informació i Foto: PP Castelló.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: