El PPCS exigeix coherència al PSOE en el seu pacte amb Compromís després d’exigir el veto al parany a Diputació

El Grup Parlamentari del PP a Diputació ha reclamat al PSOE “coherència” davant de la doble moral que utilitzen els socialistes en el cas del parany. “Aquesta setmana, en ple, hem tornat a veure com el PSOE es llançava als braços de Compromís, en un intent de blanquejar el seu soci, sense importar-li el que diguessin els nacionalistes sobre una tradició que ens identifica i que reclamem que pervisqui: el parany”.

La crítica la formula David Vicente, diputat provincial del PPCS, després que el diputat de Compromís, Pau Ferrando, declarés a la Diputació que el parany “creiem que és una barbaritat” i advoqués per la seva prohibició. Ho feia després de rebutjar la iniciativa del PP per defensar aquesta mena de caça al si del debat d’una moció en defensa de la caça.

“L’afició no mereix aquest maltractament per part dels socialistes. Ells que munten saraus polítics per vendre fum, perquè aquesta és l?única realitat. Diuen donar suport a la tradició però quan toca votar s’amaguen i rebutgen donar suport a les proves de cistell malla que des de fa anys reclamem i que vénen avalades per una sentència del TSJ-CV”, explica David Vicente.

“Ens trobaran quan vulguin recolzar el sector, la caça, tota l’afició. I esperem que aquesta defensa es tradueixi en la presència dels socialistes el proper 20 de març a Madrid a la manifestació convocada per la Reial Federació de Caça”. Perquè “les paraules dels socialistes se les emporta el vent, com els seus anuncis, fum i propaganda”.

I els caçadors, “que reclamen ser escoltats a la redacció de la Llei de Protecció i Drets dels Animals, segueixen sense ser atesos. Aquesta és l?única realitat. La que els porta a convocar una concentració massiva a Madrid per alçar la veu davant una esquerra que els ignora”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: