‘A la Memòria, arriba la Glòria’: El Centenari del CD Castellón ja és una realitat

El Club Deportivo Castellón complirà 100 anys el proper 20 de juliol de 2022. La Comissió Delegada del Centenari, de la mà de la Fundació Albinegra, organitza els actes i activitats oficials que enaltiran aquesta fita històrica per celebrar una data tan assenyalada durant tot l’any natural , tenint tota la Família Albinegra com a principal protagonista.

El valor universal del Club Deportivo Castellón tindrà, durant tot l’any 2022, una posada en escena pròpia de la dimensió social i històrica de l’entitat, abordada des d’un ampli ventall de disciplines: – A l’art, artistes castellonencs il·lustres estan presentant les seves obres dedicades al Club Esportiu Castelló.

– A la música, Ximo Fabregat ha compost l’Himne de Commemoració del Centenari, amb lletra del poeta Vicent Jaume Almela.

– En el disseny, un prestigiós estudi creatiu de la ciutat ha estat l’encarregat de fer l’Emblema del Centenari; el seu univers gràfic vestirà els esdeveniments i la ciutat en un albinegre molt especial.

– A la literatura, destacats autors continuen treballant per editar el Llibre Oficial del Centenari, documentant amb detall i rigor els capítols de la nostra història juntament amb les nombroses fotografies i materials que han estat donats a la Fundació Albinegra per a aquest fi, igual que nombroses peces de gran valor històric que es podran veure també a les exposicions que es desenvoluparan durant l’any de la celebració.

– MACRON, patrocinador Oficial del Club Deportivo Castellón, ha posat a disposició els seus millors recursos tècnics per a l’elaboració de les equipacions oficials dels nostres jugadors i tècnics, que vestiran a partir del 20 de juliol de 2022 els exclusius dissenys realitzats per a una ocasió tan especial.

Els esdeveniments on la Família Albinegra podrà compartir meravellosos moments per al record estan marcats en blanc i negre al calendari. Celebrarem el mateix dia 20 de juliol de 2022 amb la Gala del Centenari a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló i, pocs dies després, el Partit Commemoratiu a Castalia, en època estival. No faltaran els homenatges a qui han fet possible que el Club Esportiu Castelló brilli en els seus 100 anys d’història, ni el partit que ens permeti gaudir de les nostres Llegendes, principals autors de la nostra història.

La dimensió lúdica i festiva també es vestirà d’albinegre: serà excel·lent a les Festes de la Magdalena ia la Fira Albinegra -a celebrar el segon semestre de l’any-. A final d’any tindrem una cita molt especial quan celebrem el magn Homenatge a l’Afició, com a colofó ​​a un any somiat…

Durant el 2022, la Fundació Albinegra comunicarà la celebració d’actes i activitats oficials, i serà durant el transcurs quan s’aniran desvetllant i presentant els continguts commemoratius. Els primers actes de celebració programats per al proper mes de gener són els següents:
– El diumenge 23 de gener tindrà lloc a l’Estadi Castalia el Dia de l’Afició, corresponent a la trobada de lliga entre el CD Castelló i el Linares Deportivo.

– El divendres 28 de gener se celebrarà la Gala Institucional a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló amb emotius continguts, entre els quals, oferirà les seves millors gales per fascinar els assistents amb la presentació de l’emblema del Centenari, o escoltar l’Himne Commemoratiu del Centenari, acompanyat d’interpretacions artístics teatrals que s’han preparat per a una ocasió tan excepcional.
– El dissabte 29 de gener, tal com es va avançar fa unes setmanes, els veterans del CD Castelló tindran el seu merescut protagonisme. Com és habitual, al costat de la FEDPECAS, s’organitzarà una nova edició de Llegendes ‘Un Dia a Albinegro’, que reunirà cèlebres històrics del nostre Club a l’Hotel Jaime I.

– Aquest cap de setmana conclourà amb el Dia del Penyista i les Colles, acte organitzat per la FEDPECAS i la Federació de Colles de Castelló el proper diumenge 30 de gener.
Des de la Fundació Albinegra donarem a conèixer properament els detalls de cadascun dels actes i esdeveniments que diferents i múltiples associacions albinegras organitzen per a la celebració i commemoració del Centenari.

Informació i Foto: Fundación Albinegra

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: