El PPCS exigeix al PSOE que garanteixi el futur de la festa del bou al carrer

El Partit Popular de la província de Castelló ha demanat explicacions a l’equip de Govern de la Diputació respecte a les accions que està realitzant davant del Consell en defensa dels bous al carrer. El diputat provincial del PP David Vicente ha sol·licitat al PSOE que expliqui les gestions realitzades davant de la Generalitat Valenciana per afrontar els elevats costos derivats de les assegurances. El diputat i alcalde de Torre d’en Besora ha exposat la difícil problemàtica per la qual travessa aquesta activitat durant la darrera cimera d’alcaldes que s’ha celebrat a la Diputació Provincial de Castelló.

“Els bous al carrer són senya d’identitat de la nostra província, estan al nostre ADN i generen riquesa i ocupació a milers de castellonencs”, indica el diputat provincial. “L’objectiu del Partit Popular és garantir el futur de la festa del bou al carrer i per aconseguir-ho creiem que cal que el Consell financi una part dels costos derivats de les assegurances”, ha assenyalat David Vicente.

“Davant la incapacitat econòmica de molts municipis a fer front a pòlisses desorbitades, és el Consell qui ha d’ajudar que se celebri aquesta activitat perquè suposa una font d’ingressos i d’ocupació determinant per a milers de castellonencs, a més d’una tradició que en forma part de la nostra província”, subratlla el diputat provincial.

“Des del Partit Popular defensem la necessitat de recolzar el futur de la festa i, per això, cal el compromís i la feina de les administracions com la Diputació”, assenyala David Vicente. “Moltes localitats que es veuen incapacitades econòmicament per assumir els costos derivats de les assegurances, per la qual cosa des del PP creiem que és determinant que la Conselleria de Sanitat aposti per protegir aquesta festa i tradició a través del cofinançament de pòlisses que permetin la celebració de bous al carrer amb totes les mesures de seguretat exigides”, explica el diputat provincial.

“L’increment dels costos de les pòlisses, que encareixen les assegurances fins a límits prohibitius per a molts municipis, està provocant que moltes localitats els recursos de les quals són limitats estiguin veient perillar la programació taurina a les seves festes. Al PP no volem que això passi perquè els que governen la Diputació i el Consell, és a dir PSOE i Compromís, es neguen a buscar solucions”, subratlla David Vicente.

“El PP aposta per la defensa de la tradició, l’economia i l’ocupació, per la qual cosa sol·licita mesures per defensar el futur d’una senya d’identitat crucial per a la província i d’una activitat econòmica que és determinant per a molts castellonencs, tant directa com indirectament”, explica el diputat provincial.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: