El PPCS exigeix al PSOE que expliqui per què Castelló continua sent l’única província sense unitat de trasplantament renal malgrat liderar les donacions a la Comunitat Valenciana

El Partit Popular de la Diputació Provincial de Castelló exigeix ​​al PSOE que expliqui per què Castelló continua sent l’única província sense unitat de trasplantament renal malgrat liderar les donacions a la Comunitat Valenciana.

La diputada provincial del PP Nieves Martínez recorda que el PSOE es va comprometre a exigir davant del Consell aquesta unitat de trasplantament per a Castelló fa més d’un any però en tot aquest temps no s’ha traslladat cap novetat sobre això per part de l’equip de Govern Diputació. “El senyor Martí ha de respondre sobre els compromisos adquirits amb els castellonencs. Passa el temps i seguim sense unitat de trasplantament renal per a Castelló i sense conèixer terminis”, indica Martínez.

“Tots els partits polítics aprovem en bloc la reivindicació per part de la Diputació davant del Consell perquè considerem urgent que Castelló disposi d´una unitat de trasplantament renal”, recorda la diputada provincial del PP. “Ha passat gairebé un any i mig i la situació continua igual. Ni Castelló compta amb unitat de trasplantament renal encara ni el PSOE ha informat de cap termini perquè aquesta necessitat es converteixi en realitat”, afegeix Martínez.

“La província de Castelló, i sobretot els seus pacients renals, necessiten que els anuncis es converteixin en fets. És urgent que la província de Castelló tingui una unitat de trasplantament renal perquè viure en aquesta província no pot ser un handicap per als malalts», explica la diputada del PP. “És imprescindible avançar, és imprescindible que el PSOE de la Diputació mostri més ambició per la defensa de les necessitats dels castellonencs”, subratlla Martínez.

“Cal que la Diputació exigeixi a la Conselleria que concreti una data per a l’aprovació de la futura unitat de trasplantaments renals per a Castelló. És injust i discriminatori que els malalts renals d’aquesta província i els seus familiars hagin de suportar les molèsties de desplaçaments i el cost econòmic afegit que generen”, reitera la diputada provincial del PP.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: