El PPCS exigeix al Govern de Sánchez que fixi al setembre la reunió amb el ministeri per a salvar el futur de la costa

El PPCS ha reclamat al Govern de Sánchez que fixi al setembre la reunió amb la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, per a salvar el futur de la costa de la província. La petició d’audiència, que la presidenta del PPCS, Marta Barrachina, va anunciar el passat 28 de juliol, encara no disposa de data malgrat que “es tracta d’una petició urgent vist el càstig al qual el PSOE està sotmetent al nostre litoral que es tradueix en amenaça, especialment, per als veïns de Torre la Sal, a la Ribera de Cabanes”.

Salomé Pradas, secretària general del Grup Parlamentari del PP al Senat i portaveu del PP de la província de Castelló, ha assenyalat que “dia que passa sense que el PSOE adopti solucions és un dia que la mar guanya a les platges i perden els veïns de la nostra província”. “I el futur de les nostres platges el decideixen els castellonencs, no Pedro Sánchez amb les seves polítiques lesives cap als interessos del litoral”.

És per això, que vista el desistiment de funcions en aquesta matèria, el PPCS va decidir sol·licitar formalment al ministeri una reunió que la cartera del Ministeri de Transició Ecològica ha anunciat que es fixarà al setembre. “Esperem que no triguin altres dos mesos a definir la cita, perquè es tracta d’una qüestió urgent, especialment en el cas de Torre la Sal, on el PSOE pretén derrocar els habitatges de l’antic poblat de pescadors de la costa”, tal com ha explicat Pradas.

A més de demanar el suport a la proposta de modificació de la Llei de Costas en llaures a protegir els poblats singulars del litoral castellonenc -Almenara, Moncofa, Nules, Xilxes i Torre la Sal-, en la reunió “també pretenem exigir la inversió que freni la regressió del litoral i que el PSOE té bloquejada”. “Durant aquests últims tres anys no s’ha aprovat ni una sola inversió per a les nostres costes malgrat que els danys ocasionats per la constant erosió i els temporals marítims han estat quantiosos”. Per aquest motiu, “portarem a Madrid les reivindicacions de tota la província, de nord a sud, perquè Sánchez escolti a Castelló, una de les províncies més afectades per la regressió per l’efecte nociu de les seves polítiques”.

Informació i Foto: PP Castelló.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: