El PPCS exigeix a Puig solucions immediates davant la greu situació que pateixen els castellonencs pel desmantellament de la sanitat pública

El Partit Popular de la província de Castelló exigeix ​​a Puig solucions immediates davant la greu situació que pateixen els castellonencs pel desmantellament de la sanitat pública per part del PSOE.

La diputada provincial del PP Nieves Martínez alerta que la manca d’anestesistes a l’Hospital General ha obligat a reprogramar operacions, tal com denuncien els sindicats. “La falta dʻanestesistes se suma a les reivindicacions dels metges dʻUrgències, que alerten dʻun col·lapse de fins a 9 hores dʻespera per als pacients”, indica Martínez.

El col·lapse sanitari que pateixen els castellonencs per la falta de mesures de Puig afecta de ple també l’Hospital de Vinaròs. La diputada provincial del PP explica que “a l’Hospital Comarcal de Vinaròs, els caps de servei han demanat al Síndic de Greuges ajuda davant de la greu situació que estan vivint provocada també per la falta de personal”.

“La situació de la sanitat a la província de Castelló és totalment inviable”, adverteix la diputada provincial del PP. Així ho confirmen els sindicats CSIF i CCOO que alerten d’una situació alarmant ja que la manca de personal al Servei d’Anestesiologia de l’Hospital General de Castelló ha obligat a tancar quiròfans del centre castellonenc i la Junta de Personal ha considerat la possibilitat de derivar-les totes. operacions d’oftalmologia a l’Hospital Provincial de Castelló.

“La sanitat pública castellonenca està col·lapsada i sobrepassada a l’Hospital Comarcal de Vinaròs. Una situació molt greu davant la qual cal que Puig actuï immediatament”, insisteix la diputada provincial Nieves Martínez.

Ximo Puig és el principal culpable del desmantellament de l’excel·lència sanitària de la nostra província. És el causant d’unes polítiques regressives en matèria de salut i el braç que ha executat la devastació al nostre sistema públic de salut”, denuncia la diputada provincial del PPCS Nieves Martínez.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: