El PPCS exigeix a PSOE i Compromís un pacte amb l’Hospital Provincial que freni els pufos i el desmantellament que promou Puig

El Partit Popular de la província de Castelló reclamarà a PSOE i Compromís un pacte amb l’Hospital Provincial al si del Consell de Govern que se celebrarà el proper dilluns 13. Ho farà en defensa de l’excel·lència i la transparència que els ciutadans mereixen i en pro de l’estabilitat que les plantilles de professionals reivindiquen i els recursos que els pacients demanen.

Així ho ha declarat la diputada provincial del PPCS, Nieves Martínez, que ha recordat que la Intervenció de la Generalitat Valenciana i la Sindicatura de Comptes van aflorar el passat mes de novembre pufos derivats d’“incompliments significatius” en la gestió dels diners públics a l’esmentat centre hospitalari. I és que mentre la Intervenció de la Generalitat Valenciana concloïa que el PSOE “se salta la normativa i incompleix els criteris contractuals establerts”, l’informe demolidor de la Sindicatura de Comptes advertia de “errors determinats que impedeixen confiar que la informació que conté sobre els despeses sense expedient de contractació sigui íntegra i fiable”.

Des del PPCS han exigit la fi de les guinguetes de l’esquerra i la “inversió justa per garantir l’atenció sanitària i mèdica que mereix la nostra província”. “L’Hospital Provincial és un referent en matèria oncològica, oftalmològica i salut mental. Però el PSOE, amb el suport de Compromís, ha iniciat una croada contra la cartera de serveis mèdica d’aquest centre hospitalari que va des del tancament de recursos bàsics al desmantellament estatutari promogut per Ximo Puig”.

I Castelló, assenyala Nieves Martínez, “mereix tota la inversió que garanteixi l’atenció dels pacients i blinde els qui salven vides”. “No és de rebut que en plena pandèmia s’amenaci amb nous acomiadaments entre el personal de reforç per Covid-19 ni tampoc que s’amortitzin places al CICU amb el tancament decretat per Ximo Puig a un recurs que durant dècades ha salvat vides a la nostra província”.

Davant aquest càstig que atenta contra la salut de les famílies de Castelló, el PP “reivindica inversió, recursos i protecció per a la vida, perquè l’atenció assistencial, la cobertura mèdica i la protecció de la salut no poden estar en joc per garantir la nòmina als prop de 120 assessors que conformen la cort de Ximo Puig”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: