El PPCS exigeix a Govern d’Espanya que expliqui els motius del veto de Marta Barrachina als actes de la Guàrdia Civil

El Partit Popular de la província de Castelló ha exigit al Govern d’Espanya que expliqui els motius que van portar a vetar l’assistència de la presidenta provincial de l’PPCS, Marta Barrachina, als actes oficials de la Guàrdia Civil de dilluns passat 11 d’octubre. L’escrit, dirigit a el Govern, i que haurà de contestar la ministra de Política Territorial, Isabel Rodríguez García, i registrat a través de la Cambra Alta, ha estat impulsat per la secretària general de l’PPCS i portaveu provincial de el partit, Salomé Pradas.

“És un fet sense precedents, una decisió política que atempta contra els drets constitucionals i que sembla ve ordenat d’una subdelegada de Govern, Soledad Ten, de la qual en virtut de l’càrrec que ostenta s’espera que prengui decisions des de la neutralitat i equanimitat a la qual està obligada “, ha manifestat Pradas.

Marta Barrachina va ser convidada a l’acte com a presidenta de el Grup Parlamentari Popular a la Diputació als actes commemoratius de la festivitat del Pilar que la Benemèrita va celebrar dilluns passat. Enviada la invitació per la subdelegada de Govern, la mateixa va ser retirada hores abans dels actes oficials “en un fet sense precedents que demostra el sectarisme d’un partit que exclou als que no pensen com ells”.

Segons l’opinió de Salomé Pradas, “aquests fets s’allunyen de l’estat democràtic i constitucional que ens hem donat entre tots”. “Demostren que el PSOE viu instal·lat en un sistema en què opines i penses com ells o, directament, ets exclòs”.

En aquest sentit, ha declarat la senadora de l’PPCS i portaveu de el Partit Popular a la província de Castelló, “vam traslladar aquests fets a el Govern d’Espanya a fi de que no es tornin a repetir perquè constitueixen un efecte lesiu contra la sana convivència democràtica”. “Volem saber què és el que va motivar retirar la invitació a qui representa a la Diputació a milers de castellonencs i saber qui va donar l’ordre directa per a això” afegeix la portaveu de l’PPCS, que aclareix “en nom de la convivència política sempre farem front a formes d’actuar més pròpies d’una altra època que des del Partit Popular no permetrem “.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: