El PPCS exigeix a Diputació la inversió que ajudi els emprenedors que aposten per l’interior com a territori d’oportunitats

El Partit Popular de Castelló, a través del seu grup parlamentari a la Diputació Provincial, ha reclamat a PSOE i Compromís la inversió que permeti desenvolupar espais per a emprenedors a l’interior de la província. “El talent no entén de territori, i tampoc les oportunitats. Per això creiem que Castelló posseeix grans capacitats que es veuen limitades per la manca despais adequats per al seu desenvolupament que amb la línia econòmica que plantegem a Diputació podrien desenvolupar-se, expandir-se i generar riquesa a la nostra província”.

Salvador Aguilella, portaveu del PPCS a Diputació, es refereix a la línia que el 2019 va llançar el PP per crear espais de talent a l’interior de la província. “Laboratoris d’oportunitats dirigits a implantar idees de futur als nostres pobles que generin activitat econòmica. Una riquesa que sigui capaç de fixar la població a través de l’ocupació i els serveis socials, sanitaris i educatius que alhora garanteixin el futur a un interior que considerem privilegiat”.

El portaveu del PPCS considera que la millor línia d’acció per protegir aquest “territori d’oportunitats” és crear aquesta línia d’ajudes “l’adjudicació de les quals van suspendre PSOE i Compromís el 2020, i el 2021 directament no les van convocar”.

“Davant del Castelló buidat que promouen polítiques que no creuen en el seu potencial, el PPCS reivindica la capacitat dels que creuen a les fortaleses de l’interior. Nosaltres veiem oportunitats i futur a tota la província i aportem solucions per aconseguir-ho. Des del PPCS reivindiquem les polítiques útils que fomentin l’emprenedoria que l’interior posseeix però que, de moment, no troba espai on desenvolupar-se perquè la Diputació de PSOE i Compromís els ho neguen”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: