El PPCS crea un front comú per defensar la costa i modificar el pla que Sánchez ultima sense atendre les demandes de Castelló

El Partit Popular de la província de Castelló ha creat un front comú per defensar, a través dels seus alcaldes i portaveus, les necessitats d’un litoral “atacat per la regressió a què sotmeten les polítiques socialistes”. La defensa del patrimoni costaner s’exerceix, tal com ha assenyalat el senador del PPCS, Vicente Martínez Mus, amb una bateria d’al·legacions presentada pels nostres portaveus i alcaldes al Pla Estratègic Nacional per a la protecció de la costa espanyola considerant els efectes del canvi climàtic”.

Un document “que menysprea la província, ignora les necessitats de les nostres platges i sotmet els veïns de pobles costaners sense inversions ni regeneració”. El termini per al·legar, que culmina aquest divendres 22 de juliol, “comptarà amb un pla alternatiu que presenta el Partit Popular i que garanteix inversió davant d’erosió i assegura la defensa dels habitatges davant de la seva demolició i confiscació”.

Martínez Mus ha manifestat “el suport més sòlid als veïns de Torre la Sal, que avui se senten enganyats després de tants anuncis i promeses. L’escolta activa cap als veïns de Nules, amb qui estarem aquest divendres recolzant l’execució dels espigons. La lluita per la regeneració de la platja d´Almassora i la protecció de la costa de Moncofa. Així com la defensa de les inversions que de nord a sud segueixen pendents d’executar perquè el PSOE ha decidit ignorar l’Estratègia Castelló Sud que el PP va definir el 2015 i que avui dorm el somni dels justos”.

L’abandó “dramàtic cap a les nostres platges ha provocat una erosió històrica que cada any provoca més invasions marines a habitatges de primera i segona línia de costa”. I per tota solució, “el PSOE anuncia enderrocs, com el que fa més d’un any va llançar sobre un centenar d’habitatges de Torre de la Sal, a Cabanes, i els propietaris dels quals segueixen demandant avui la seguretat que els seus habitatges no els seran arrabassats ”.

Per aconseguir-ho, el PP va promoure fa un any una proposició no de llei per prendre en consideració la modificació de la llei de Costes. Iniciativa que va ser rebutjada pel PSOE el 22 d’abril al Senat i que plantejava la protecció dels conjunts urbans costaners de tipologia tradicional com a bé patrimonial singular i valuós.

“Seguirem lluitant perquè les platges de Castelló són un patrimoni viu de tota la província que no hem de perdre. És urgent invertir i actuar per protegir-les i el PP està preparat per ser l’alternativa que garanteixi regeneració davant de regressió, amb un projecte sòlid, estable i rigorós que planifiqui obres i executi, com vam fer a Almenara les obres del qual va licitar el PP i avui són garantia i futur per a la localitat”, ha conclòs el senador del PPCS.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: