El PPCS alça la veu per les 586 famílies que viuen de la pesca d’arrossegament a la província

El Partit Popular de Castelló ha sortit en defensa de les prop de 600 famílies de la província que viuen de la pesca i que han vist com el Govern i Brussel·les fan un gerro d’aigua freda a les seves demandes. “L’immobilisme de la UE, que manté ferma la seva exigència de reduir els dies de feina per a la pesca d’arrossegament i palangre, condueix a una situació d’asfíxia molts professionals del mar que veuen com la seva activitat pot acabar fent fallida”. A això se li suma ara “una inflació disparada també afecta l’activitat per la pujada imparable del carburant”, manifesta Pradas.

Salomé Pradas, portaveu provincial del PPCS i secretària general del Grup Popular al Senat, ha tornat a posar el focus “en les famílies. A Castelló són molts els professionals que amb el seu esforç generen ocupació, garanteixen riquesa al territori i ens serveixen un producte excel·lent. Són veïns que avui estan amenaçats per un pla de reducció dels dies de feina a la mar que exigeixen del Govern d’Espanya la recerca de solucions per evitar la seva fallida”.

“Tots estem d‟acord que la pesca és un sector bàsic de la nostra economia. I a la província de Castelló aquesta situació provoca la vulnerabilitat de moltes famílies que temen pel seu futur. És a elles a les que hem de donar resposta amb accions que mitiguin l’impacte d’aquestes mesures tan dures que obliguen a continuar aplicant reduccions i no poden acabar amb aquesta activitat que per a la nostra província és un tresor”.

En aquest sentit, ha assenyalat Pradas, des del PPCS, “i després d’haver mantingut reunions, a través de la nostra presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, amb les confraries de pescadors de la província, continuarem lluitant per defensar els seus interessos. Castelló és sinònim de pesca, i la pesca és sinònim d’orgull i futur, pel qual continuarem lluitant en defensa de tantes famílies que viuen d’aquest sector”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: