El PPCS adverteix que el pressupost de la Generalitat confirma el menyspreu a l’Hospital Provincial amb el silenci còmplice de la Diputació

El Partit Popular de la província de Castelló adverteix que el projecte de pressupostos per a l’exercici 2023 de la Generalitat Valenciana confirma el menyspreu a l’Hospital Provincial amb el silenci còmplice de la Diputació.

La portaveu adjunta del PP a la Diputació, María Ángeles Pallarés, lamenta que la Conselleria prioritzi l’atenció sanitària i els serveis de l’hospital que cogestiona amb la Diputació de València davant de l’Hospital Provincial de Castelló. “Si el PSOE s’entesta a continuar desmantellant els serveis que han convertit l’Hospital Provincial de Castelló en un referent nacional, es trobarà davant del PP”, afirma Pallarés.

El pressupost de la Generalitat confirma el desmantellament de l’Hospital Provincial de Castelló per part del PSOE que denuncia el Partit Popular. Al projecte de pressupostos de la Generalitat per a 2023 al Consorci Hospitalari Provincial de Castelló se li dedica una partida en despeses de personal un 3% superior a l’actual mentre que al Consorci valencià se li dedica una partida de 14,06% superior, tal i com han denunciat els sindicats CCOO i UGT.

A més, en el capítol d’inversions reals, el Consorci de Castelló no pateix cap variació i, en canvi, el valencià augmenta un 52,82% amb 19.606.500 euros, tal com alerten els representants de CCOO i UGT a l’Hospital Provincial de Castelló.

“Els comptes no enganyen i evidencien l’abandó i el desmantellament de l’Hospital Provincial de Castelló per part del PSOE”, indica la portaveu adjunta del PP a la Diputació. “Al Partit Popular volem que l’Hospital Provincial de Castelló continuï sent un referent. Els castellonencs necessiten una assistència sanitària de qualitat i no les retallades i el desmantellament dels serveis que està patint aquest hospital i el conjunt de la sanitat”, afirma Pallarés.

Per això, la portaveu adjunta del PP a la Diputació exigeix ​​a la Generalitat que “no abandoni l’Hospital Provincial de Castelló, els seus professionals ni els seus pacients”.

Informació i Foto: PP Castello

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: