El PP treballarà per dotar amb vestidors el camp de futbol de Benlloc

El Partit Popular de Benlloc treballarà per dotar el nou camp de futbol de la localitat amb uns vestidors que permetin als esportistes, aficionats i usuaris d?aquesta instal·lació esportiva poder canviar-se en condicions òptimes a la finalització de les trobades.

Així ho ha anunciat la portaveu del PP a Benlloc, Asun Queralt, que recorda que Benlloc es va quedar sense camp de futbol fa més de tres anys quan l’alcalde va decidir destruir-lo per aixecar-ne un de nou. “La realitat és que han passat els anys i l’afició que hi havia a Benlloc s’ha anat perdent, perquè mancant camp l’equip de futbol que teníem s’havia de desplaçar fins a Cabanes per poder entrenar”.

Passats tres anys des que es destruís l’antic camp de futbol, “esperem que el nou camp obri les portes com més aviat millor perquè són molts anys de càstig”. “Ara toca treballar per un nou vestidor que completi les instal·lacions esportives”.

Així ho ha transmès la portaveu del PP a Cabanes al portaveu del PP a la Diputació Provincial i secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, a fi d’aconseguir “aquesta infraestructura que considerem que és fonamental després de l’execució del camp de futbol que tants anys hem estat reclamant”.

Queralt defensa “les millors instal·lacions per al meu poble” amb el compromís de “lluitar per l’arribada d’inversions que mereix Benlloc”. “La construcció d’aquest camp de futbol ha costat massa temps i no volem que l’execució dels vestidors s’endarrerís de la mateixa manera”. “Cal treballar per aconseguir més inversions i fer-ho amb tot el nostre afany. No podem estar de braços plegats i confiar en l’arribada de subvencions que després, com ha passat al camp de futbol, no arriben”.

Amb aquest “entusiasme”, Queralt reivindica “tot com està de bo per arribar”. Al PP, “estem compromesos amb l’esforç i el treball perquè Benlloc avanci i no s’estanqui. Perquè tenim uns veïns capaços de tot els que hem d’incentivar amb projectes que generin desenvolupament. Les oportunitats no ens esperen, hem de sortir a buscar-les amb plans que les incentivin i refermin la prosperitat”.

I tot això “lligat a la feina compromesa amb la recerca del benestar i la qualitat de vida que reclamen els nostres veïns. Perquè es tracta de millorar la seva vida i al PP estem decidits a aconseguir-ho perquè som conscients que queda molt per fer”.

Informació i Foto: PP Benlloc

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: