El PP tornarà a l’interior de Castelló les ajudes per a botigues multiservei que garanteixin activitat econòmica per frenar la despoblació

El Partit Popular de la província de Castelló treballarà a partir del 28 de maig per garantir a l’interior la línia d’ajuts a l’obertura de botigues multiservei que asseguri l’activitat econòmica que freni la despoblació.

Així ho ha anunciat el diputat provincial del PPCS, David Vicente, després que aquest dimarts 21 en ple, el PSOE i Compromís rebutgessin la proposta del PP de dotar amb 250.000 euros una línia destinada a fomentar l’obertura d’aquests negocis a l’interior.

“Sabem que aquesta és una línia fonamental per a molts municipis de la nostra província on tenir botiga significa tenir vida”. “Aquest va ser el motiu pel qual el 2019 el PP va crear aquest fons que el PSOE va decidir suspendre aquell mateix any perquè, directament, no van treballar en l’adjudicació de les ajudes que ja els havíem deixat licitades”.

“Tornarem a treballar per recuperar-les després que al pressupost del 2023 no les contemplessin i que en la modificació de crèdits aprovada aquest dimarts 21 en ple decidissin vetar la nostra proposta”.

Per a David Vicente, “l’interior de la província té en aquesta línia d’ajuts un fons econòmic que garanteix oportunitats als nostres pobles. Dota de recursos bàsics a la població i ajuda els ajuntaments d’interior, que no tenen grans recursos, a fomentar l?obertura de negocis que sempre són sinònim d?oportunitats”.

Tal com recorda el diputat provincial del PPCS, “aquesta és una demanda real i necessària que diversos alcaldes com el de Toràs, Benafigos o Corts d’Arenós ja van posar en valor a la cimera d’alcaldes del 5 de novembre passat”. Ho van fer, tal com assenyala Vicente, “demanant una flexibilitat a les bases que tingués en compte les singularitats dels municipis a l’hora de concedir les ajudes”.

“El que hem vist”, ha explicat el diputat del PP, “és que no només no han revisat els criteris de concessió tal com va sol·licitar Florencio Catalán, alcalde de Cortes de Arenoso, és que ni tan sols han previst en pressupost ajudes i ara s?han negat a reservar una partida econòmica de 250.000 euros per respondre a la demanda”.

Al PP “estem decidits a revertir aquesta situació i ens comprometem a treballar amb la sensibilitat i l’escolta activa que demanen els nostres pobles”. “Ho farem possible a partir del 28 de maig amb polítiques que resolguin els problemes del nostre interior i garanteixin oportunitats”. “Estem preparats i il·lusionats de fer-ho possible”, ha conclòs el diputat provincial del PPCS.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: