El PP tira endavant la seva moció sobre la implantació de dispositius acústics als semàfors de l’Alcora

El Grup Municipal Popular de l’Alcora ha aconseguit tirar endavant, amb la unanimitat de tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament, la seva moció per a la implantació de dispositius acústics als semàfors de l’Alcora per a persones amb discapacitat visual.

El text, defensat pels populars a la sessió plenària d’ahir dilluns, demana “la instal·lació de sistemes acústics als semàfors de la localitat amb l’objectiu d’aconseguir una accessibilitat més gran per a tots els nostres veïns i els qui visitin l’Alcora”. Tal com va argumentar la regidora popular, Patricia Gil: “els semàfors de l’Alcora no tenen aquest tipus de dispositius, tot i que hi ha una demanda real per part dels nostres veïns. Per això, sol·licitem que es faci un estudi tècnic i que s’adoptin les mesures necessàries perquè els semàfors comptin amb avisadors sonors com més aviat millor”.

La proposta del Partit Popular contempla la implementació d’un sistema sonor autoregulable, que s’activen únicament quan ho sol·licita l’usuari, mitjançant un comandament a distància, i així evita que s’emeti so quan no és necessari. Aquest està homologat per l’ONCE i és vàlid amb un únic comandament per a totes les ciutats espanyoles que compten amb el dispositiu.

L’Alcora també tindrà cadafal adaptat

De la mateixa manera, a la sessió plenària, també es va aprovar la moció dels populars perquè Ajuntament de l’Alcora adquireixi un cadafal adaptat perquè les persones en cadira de rodes i amb problemes físics puguin veure els toros des del mateix recinte taurí.

Informació i Foto: PP Alcora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: