El PP sol·licita ampliar a 21 hores el servei de pediatria a Cabanes per garantir la conciliació a les famílies de 343 menors

El Partit Popular de Cabanes ha presentat una iniciativa en defensa de les famílies dels 343 nens que mereixen “l´atenció d´un pediatre al seu poble”. Ho ha fet per reclamar l’ampliació de l’horari de l’especialista que actualment assisteixen aquests petits entre les 9.00 i les 13.00 hores. “Demanem que s’ampliï l’horari de les 8.00 a les 15.00 hores i amb això es garanteixi als ciutadans que no s’han de desplaçar fins a la Vall d’Alba com passa massa vegades actualment”.

I per aconseguir-ho, Ana Obiol, portaveu del PP a Cabanes, “hem decidit convertir la demanda de les famílies en una iniciativa que defensarem en ple”. “Creiem que amb l’ampliació de 12 a 21 hores d’atenció sanitària pediàtrica evitaríem molts desplaçaments a la Vall d’Alba i, sobretot, es donaria una atenció acord al nombre de targetes sanitàries que registra el nostre municipi”.

Per això, explica la regidora, “esperem comptar amb el màxim nombre de suports”. “No perquè la proposta la presenti el PP, sinó perquè la proposta és la demanda de les famílies de la nostra localitat”, explica la regidora.

Des del PP, ha assenyalat la regidora, “no només creiem que és un dret de Cabanes, considerem que és una necessitat. I desitgem que aquesta voluntat manifesta del nostre poble arribe a la Generalitat Valenciana perquè la Conselleria de Sanitat atenga la demanda i autoritze l’increment del recurs”. Perquè “la sanitat és garantia de benestar i qualitat de vida, a més d´una prestació bàsica per garantir el futur i les oportunitats del nostre municipi”, ha manifestat la regidora.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: