El PP reivindica el sector de l’hostaleria com una fortalesa que garanteix ocupació a Borriana

El Grup Municipal de Partit Popular a Borriana ha reivindicat el sector de l’hostaleria de la ciutat com una fortalesa que “mereix el màxim suport perquè la seva activitat és sinònim d’ocupació i riquesa”.

Així ho ha considerat el portaveu de l’PP a la localitat, Joan Fuster, després de reunir-se la setmana passada amb representants de el sector en una entrevista informal que va comptar amb la presència de la presidenta de l’PPCV, Isabel Bonig, el president de l’PPCS, Miguel Barrachina , així com regidors i representants de l’PP a la ciutat.

“Els efectes que ha exercit la pandèmia sobre aquest sector han suposat el tancament de negocis a la nostra ciutat amb el conseqüent drama que suposa acomiadar empleats i clausurar una activitat que donava servei a l’municipi”. Per Fuster, “el nostre compromís està amb els autònoms, els professionals que arrisquen el seu patrimoni per promoure negocis i establiments que no només generen benestar i qualitat de vida als ciutadans, sinó també donen feina a molts veïns”.

En aquest sentit, “escoltar les dificultats que travessen sense que aquells que governen hagin adoptat solucions eficaces és un drama que mereix tota la nostra atenció”. Així les coses, des del Partit Popular s’ha traslladat als professionals “la bateria d’iniciatives que s’han promogut, tant a nivell autonòmic, com provincial i local, ja que davant dels que abandonen a sectors que són pilars econòmics per a la nostra província, cal actuar “.

Des del Partit Popular, ha assenyalat el portaveu de l’PP a Borriana, “tenim clar que cal injectar fons en empreses, pimes, comerços, autònoms i emprenedors”. “Només amb el seu talent serem capaços d’enfrontar una crisi que s’anuncia crítica i només amb la seva activitat serem capaços de garantir ocupació i oportunitats en un escenari en què la destrucció d’ocupació s’aguditza a cada mes que passa”, ha manifestat el portaveu del PP a Borriana.

Informació i Foto: PP Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: