El PP reivindica el múscul de la Fira Agrícola i reclama ambició per posicionar Nules

El Partit Popular de Nules ha reivindicat el múscul de la Fira Agrícola i Ganadera de la localitat que aquest any compleix el 75è aniversari. “És una cita especial que reconeix la història d´un programa d´actes que aquest any, amb motiu de l´aniversari, esperàvem que fos molt més ambiciós”, ha reconegut la portaveu del PP a Nules, Marta López.

La regidora ha reivindicat aquesta cita com un “motor econòmic” de l’activitat d’un municipi “que té a la base agrícola un dels pilars de la seva economia”. “Avui Nules segueix reivindicant la citricultura com a emblema dels seus orígens i baluard del seu futur”. I juntament amb aquests objectius, “no podem oblidar els comerços que amb els anys han entrat a formar part d´aquesta cita històrica i que mereixen tot el nostre suport”.

Al PP, assenyala López, “estem convençuts que aquesta cita té tot el futur i mereix el màxim suport per seguir tan viva com quan va iniciar el seu camí el segle passat”. “Però per aconseguir que s’enforteixi cal l’ambició suficient que permeti que Nules es posicioni allà on s’hauria de trobar”.

Per López, “és evident que calen polítiques alternatives i preparades per treballar, des de l’esforç i amb humilitat, per empoderar Nules”. “Sabem que avui els nostres agricultors segueixen passant-ho malament amb polítiques que des del Govern d’Espanya no defensen l’obligació de tercers països de fer l’exigit tractament en fred dels cítrics abans de creuar les nostres fronteres”. “Coneixem els problemes que molts comerços enfronten per poder obrir cada dia la persiana d’un negoci que cada cop afronta més despeses i menys ingressos”. “I sabem i estem preparats per demostrar-ho, que hi ha una altra manera de fer política per garantir que Nules prospera i garanteix oportunitats als nostres ciutadans, amb el protagonisme que mereixen els nostres veïns i l’escolta dels que hem assumit amb orgull la responsabilitat que el nostre poble ens ha donat”.

Informació i Foto: PP Nules

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: