El PP de Castelló reclama més mitjans i inversió en seguretat per frenar el repunt del 15% de la delinqüència a la província

El Partit Popular de la província de Castelló reclama més mitjans i inversió en seguretat per frenar el repunt del 15% de la delinqüència a la província. La portaveu del PP a la província i senadora per Castelló, Salomé Pradas, defensa el reforç d’efectius de Guàrdia Civil i Cos Nacional de Policia, així com de la resta d’efectius que vetllen per la seguretat i el benestar social del conjunt dels castellonencs, per revertir una tendència que a l’alça trimestre rere trimestre.

“Els castellonencs necessiten sentir-se segurs i saber que el Govern es preocupa per la defensa del seu benestar i qualitat de vida amb inversió en mitjans”, afirma Pradas. “El Govern ha de posar mitjans com més aviat millor per revertir l’escalada de la delinqüència a la província perquè des del Partit Popular sabem que l’única manera de resoldre un problema que ens afecta a tots és reclamant el reforç dels efectius de Guàrdia Civil i Cos Nacional de Policia”, explica la portaveu del PP a la província i senadora per Castelló.

Les darreres dades publicades pel Ministeri d’Interior mostren que la delinqüència ha pujat un 15% a la província de Castelló el primer semestre del 2022 en comparació del mateix període de l’any anterior. En concret, la criminalitat ha pujat un 14,8% a la província de Castelló en haver-se registrat un total d’11.509 infraccions penals davant de les 10.025 comptabilitzades del gener al juny de l’any passat.

A més, en aquest balanç de criminalitat referent al primer semestre de l’any, destaca l’augment dels robatoris amb violència i intimidació a la província, arribant a sumar-ne 178, un 35,9% més que l’any anterior. Els furts també han crescut un 33,6% del gener al juny de l’any, arribant als 2.664 delictes, mentre que les sostraccions de vehicles van experimentar un augment del 29,8% fins a superar el centenar de robatoris de cotxes i altres vehicles, detalla el Ministeri dInterior.

“El ferm compromís del PP és vetllar per la qualitat de vida a tots els municipis i ciutats de la província de Castelló, independentment de la seva grandària i de si estan ubicades a l’interior oa la costa, per això és determinant augmentar el pressupost a seguretat perquè la província sigui un lloc on tant els castellonencs com els visitants vulguin continuar vivint i venint perquè se senten segurs”, explica la portaveu del PP a la província i senadora per Castelló, Salomé Pradas.

Pel que fa als municipis de la província que registren més delictes, a les estadístiques del Ministeri destaca Benicarló, la criminalitat del qual ha crescut de manera interanual un 47,3%, arribant així a 856 infraccions penals.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: