El PP reclama al Consell la depuradora que posi fi a avaries i males olors a la costa de Borriana

El candidat a l’alcaldia pel PP de Borriana, Jorge Monferrer, ha reivindicat una depuradora “adaptada a les necessitats i dimensionada a la demanda dels veïns de la ciutat” que posi fi als problemes eterns que arrossega l’estació de tractament d’aigües ubicada a la Serratella, a la zona costanera de la ciutat.

Ho ha demanat davant d’una instal·lació que ha estat objecte d’una iniciativa als pressupostos de la Generalitat Valenciana. Una demanda que ha presentat acompanyat per Luis Martínez, diputat autonòmic del PPCV, i la portaveu provincial del PPCS, Salomé Pradas.

“La instal·lació està obsoleta i s’ha sotmès a reparacions periòdiques que no han permès resoldre els problemes tant d’avaries com de males olors que denuncien els veïns”. “I creiem que després d’una dècada de demandes, perquè aquesta no és la primera vegada que reclamem al Consell la inversió per crear una nova depuradora, cal reclamar fets, perquè és evident que les paraules no ens han donat solucions”.

Des del PP de Borriana, “hem presentat aquesta iniciativa perquè el PSOE passi a l’acció i tingui en compte les condicions en què es troba Burriana”. Amb prop de 35.000 habitants, “aquesta ciutat mereix una infraestructura que tracti les aigües i garanteixi servei òptim als veïns”. “I estem parlant d´un recurs que és bàsic que el PSOE, tant des del Consell com des de l´ajuntament, segueix sense resoldre”.

Per a Jorge Monferrer, aquesta iniciativa als pressupostos “trasllada aquesta necessitat urgent”, perquè “en aquests més de set anys de govern del PSOE i Compromís no s’ha aconseguit la inversió que garanteixi la millora de la infraestructura”. “Estem convençuts que amb esforç, feina i convicció aconseguirem que aquest projecte tan necessari sigui una realitat per a Borriana”. “I estem preparats per treballar per això i aconseguir per als nostres ciutadans la instal·lació que mereixen. Perquè aquest ha de ser l?únic objectiu: avançar i prosperar”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: