Colomer destaca que els habitatges turístics “també formen part de la gran família del turisme amb grans oportunitats i reptes”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha reiterat el “reconeixement i el respecte” per la modalitat d’allotjament d’habitatges turístics que, juntament amb la resta de modalitats d’oferta turística, “formen part de la gran família del turisme, amb enormes oportunitats i també grans reptes”.

Així s’ha pronunciat Francesc Colomer a l’acte de presentació de la nova imatge de l’Associació d’Habitatges Turístics de la Comunitat Valenciana (Aptur CV).

Colomer ha remarcat que aquesta modalitat d’allotjament turístic “existirà mentre persisteixin les ganes de viatjar i un patró de comportament de vacances familiar” i que els habitatges d’ús turístic contribueixen a “conèixer destinacions”.

El titular de Turisme ha posat èmfasi que “sense l’habitatge turístic no quadren les xifres ni del PIB, ni atur, ni de demanda” i ha ressaltat que “en tots els reptes que tenim al davant, els habitatges turístics juguen un paper important ”.

Colomer ha valorat l‟esforç dut a terme pels professionals del sector en aquesta modalitat. “N crec que hi hagi un altre col·lectiu que hagi aplicat eines per controlar la convivència com han fet ells amb Room Monitor”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: