El PP proposa compartir el futur de l’Arenal perquè Borriana lideri la recuperació

El Grup Municipal de Partit Popular a Borriana ha proposat a l’alcaldessa compartir el futur de l’Arenal amb la ciutat per tal de garantir la recuperació “que necessita Borriana”. Des del PP consideren que el desenvolupament de la joia de la ciutat, “un patrimoni únic i singular que ha d’assegurar el lideratge del nostre municipi”, ha de “ser compartit per tots”.

Una proposta que no és nova, ja que el PP la porta defensant des de fa més de mitja dècada. No obstant això, “ara té més valor si és possible perquè Borriana mereix desenvolupar el talent que és innat a la nostra ciutat”. “I a l’Arenal tenim un potencial únic, singular i valuosíssim que hem d’aprofitar perquè en ell hi ha molt de futur i oportunitats”.

Per aconseguir-ho, el PP proposa a l’alcaldessa que comparteixi “les seves línies vermelles amb els veïns”. Segons l’opinió de Joan Fuster, portaveu de l’PP a Borriana, “és la ciutadania la que ha de tenir capacitat de decisió en aquest projecte, perquè l’Arenal és de tota Borriana”, considera.

Així les coses, la proposta de l’PP “segueix sent clara: escoltar Borriana per desenvolupar l’Arenal que els veïns desitgen”. “La participació és fonamental i és una eina a la qual el PSOE i Compromís no han de tenir por. Perquè durant aquests anys s’han penjat la medalla de la transparència però quan toca portar-lo a la pràctica, punxen “.

La proposta socialista, de preservar l’espai com una zona verda, plantar arbres i conservar zones verges s’ha d’obrir a l’debat amb la ciutadania, considera Fuster. “I no tenir por a escoltar, d’una forma activa, el que considerin els sectors als quals se’ls demani opinió”. “Només així sabrem si el desenvolupament d’aquest patrimoni únic, el que el PSOE va retallar amb la pèrdua de 16.600 m2 que han passat a mans privades, ha d’atendre les línies vermelles establertes pel PSOE o si, per contra, ha d’atendre les necessitats i demandes que estima la població “.

Inforamció i Foto: PP Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: