El PP proposa al Congrés l’ampliació dels ERTO

El Partit Popular ha proposat al Congrés dels Diputats que s’ampliïn dels ERTO fins al proper abril de 2021 i, arribats a aquesta data, es puguin prorrogar depenent de la situació.

Així ho ha explicat el diputat nacional d’el PP de Castelló, Óscar Clavell, que considera que “l’únic objectiu d’aquesta proposta és poder salvaguardar l’ocupació davant la gravetat de la situació” ja que la crisi de l’coronavirus ha afectat de ple a el mercat laboral de la província, “tal com s’evidencia cada mes amb les dades de el Servei Estatal d’Ocupació”.

El responsable popular ha advertit que “milers d’espanyols tenen marcada en vermell una data en el seu calendari: el 30 de setembre”, ja que només queda una setmana perquè s’esgotin els ERTO “i no saben què passarà a partir de llavors” .

Óscar Clavell ha preguntat avui: “¿Quina culpa té un treballador d’haver dedicat el seu esforç i la seva vida a un sector que ara el Govern considera de baix valor afegit ?, o de treballar en una empresa que el Govern considera poc solvent ?, ¿o de ser un autònom que no té dret a la prestació extraordinària per cessament d’activitat o les bonificacions en la quota de la Seguretat Social? “.

El responsable nacional ha reclamat a Govern que permeti la suspensió d’impostos i taxes, “com s’ha fet en altres països europeus que ja comencen a remuntar”, i que aprovi ajudes a l’lloguer de locals, “com els estan demanant”.

Per tot això, el PP ha presentat una PNL (Proposició No de Llei) perquè el Govern ampliï els ERTO al no haver millorat la situació econòmica ni haver-se superat la crisi social, econòmica i sanitària a Espanya.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: