El Museu de les Ciències estrena el nou ‘Teatre de la Ciència’ aquest cap de setmana

La Ciutat de les Arts i les Ciències estrena aquest dissabte 26 de setembre el ‘Teatre de la ciència’, una de les novetats de tardor de al Museu dels Ciències.

Situat a la primera planta, és un espai en el qual es duran a terme espectacles científics, divulgant conceptes, tècniques i processos que deriven de el coneixement de la ciència i la tecnologia.

Aquest recinte substitueix a l’anterior Teatre de l’Electricitat, engegat el 2009. Aquesta activitat teatral ha gaudit de gran èxit entre el públic assistent per la qual cosa ha volgut renovar el recinte, actualitzar i millorar l’experiència.

El Teatre de la Ciència és un espai multidisciplinari on es posen en escena demostracions, shows i representacions científiques. Campanes que sonen sense tocar-les, veles que s’apaguen amb una vareta metàl·lica sense necessitat de bufar, anells ballarins, arcs elèctrics que solquen l’espai, o tubs de neó que s’encenen a l’tocar els seus extrems, són algunes de les experiències que posen literalment els pèls de punta en l’espectacle “Alt voltatge” que forma part de el Teatre de la Ciència.

Un altre dels instruments més cridaners és la Bobina de Tesla, un transformador amb efectes espectaculars, com els raigs que produeix de més d’un metre. Es realitzen diverses sessions al llarg del dia i està inclòs a l’entrada a al Museu dels Ciències.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: